עבור לתוכן

רכשתי בקבוק וויסקי איכותי, וכשהגעתי הביתה גיליתי שהפקק סגור. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - White Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי לא ממש איכותי) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה יקר מן הרגיל - 400 ש"ח לעומת 300 או אפילו 200 במקומות אחרים.

הייתי מאוד לא מרוצה מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק אטום וסגור הרמטית לחלוטין.

האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נסגר (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני חושש שמישהו לא ניסה להחדיר לי משהו למשקה, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר.

הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה פתוח או לא. לאחר מכן הוא הציע לי לחזור למחרת בשעה שבעל הבית יהיה נוכח והוא יוכל לטפל בעניין.

אגב, הבקבוק נקנה עם קופסא... האם בדרך כלל אין קופסא שמכילה את הבקבוק? אולי זה מעיד על משהו?

נוסף לכך, אני בן 71, והרכישה בוצעה דרך כרטיס אשראי "פנסיונר" ששייך לי באופן אישי. (ז"א אני בסכנת חיים אם בעל המכולת לא יראה בעין יפה את האיומים שלי).

תודה.

פורסם

:s07:

באן? :smile1:

פורסם

:lol:

דווקא מצחיק

פורסם

זה קורע :lol:

פורסם
:smile1:
פורסם

במחשבה שניה..

:lol:

פורסם

לא ממש הבנתי מה מצחיק,

but maybe because the joke's on me :)

שיהיה לך אחללההה לילה,

סבא :silly:

פורסם
  • מחבר

הלכתי הערב למכולת ודרשתי החזר, קיבלתי את הטלפון של בעל המכולת ודיברתי איתו, הוא אמר שהוא ידאג שביום שישי יהיה בקבוק חדש במלאי ויחליפו לי אותו.

נקווה לטוב.. למרות שאם מוכר לי בקבוק סגור שוב אז הוא יאכל אותה בגדול... אחחח לפעמים כיף להיות פנסיונר.

פורסם

בן 71?? אסור למכור אלכוהול לקטינים!

פורסם

טוב זה קצת מפריע לי כבר... אני מבקש ממך להפסיק.

תודה.

פורסם
  • מחבר

I have hebrew on this computer, but I hope i'll excused for using english anyway.

Well, I went about 30 minutes ago to the grocery store along with my BL bottle, and they didn't have the bottle yet (I didn't expect they will have it that soon, but I wanted to show them I mean BUSINESS - So I went early). Anyway, I told the guy that was there (not the owner) that I want my money back, and *now*, and he gave me the owners on the phone who said he will bring me the bottle at 9PM. I asked him to assure me that if he will not bring the bottle then they will give me my money back and he refused to assure me that.

Anyhow, I came back at 9PM and he indeed brought a "Johnnie Walker" bottle, but it was pink label, and not white (which means a BIG diffrence. i'm not a fuckin' fag). I refused to except the Pink Label, and told the owners on the phone that I want to forget about the whole deal, reminded him that I have been living for 61 years in the neighbourhood, am 71 years old, and he said he wants to meet me personally. I don't know why, but I agreed to meet him.

I would have brought my grandson to the grocery store and he would've kicked the shit out of that motherfucker, but unfrotunately he is coming back from the army only on this Friday evening.

I really wonder if I will really get my fake White Label at the end, for just 400 Sheqels.

Wtf. Goddamn good-for-nothing sellers, trying to con a 71 years old man. bastards.

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

מה הולך פה ?!?

פורסם

LOL :smile1:

פורסם

מזל טוב. זכית בתואר:

-=ההודעה הדפוקה של השבוע=-

תהיו בריאים כל מי שכתב WTF . . .LOL ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים