עבור לתוכן

OC לGeForce4 MX440 מחפש קירור נכון.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? :P ::) ???

פורסם

פשוט לא מבין, למה לעזעזל אנשים קונים קירור לפני שהם בודקים כמה אפשר להגיע עם מה שיש עכשיו?

אין מה לעשות עם הכסף?

פורסם
  • מחבר

למה אתה יורד עלי? יש לי Crystal Orb של Tt ומתחת שמתי AS3 אבל האוברקלוקינג שאני מגיע אליו בכלל לא משנה כלום...בביצועים.

פורסם

כמה אתה מגיע?

פורסם
  • מחבר

340 בליבה וזה יציב אבל אין שינוי שאני לפחות מרגיש בביצועים אני רוצה להגיע להרבה יותר אני רוצה לעשות קירור מטורף באוויר...אני צריך קצת עזרה איזה חומרים להשתמש.

פורסם

שינוים בתוצאות של 3DMark וקבצי הפריימים במשחקים יש?

פורסם
  • מחבר

ממש לא... :o הבעיה היא שאני לא עושה לזיכרון ואני פשוט לא יכול לשים קירור פסיבי בגלל שVisionTek סידרו את הזכרונות על הכרטיס בצורה כזאת שהקירור פסיבי של Tt לזיכרון של כרטיסי מסך לא יכול לתפוס כל פעם 2 בלוקים של זיכרון אתה חושב שאני יכול לחתוך אותו לקוביות כאילו הוא ישאר יעיל אחר כך ?

פורסם
  • מחבר

טוב חתכתי את 2 החלקים ל4 קוביות והדבקתי העלתי את הזיכרון עד להתיצבות מקסימום של 470Mhz וביחד עם הליבה שהתיצבה אחר כך על 300Mhz

הDefault של הכרטיס הוא

Core 275

Memory 400

התוצאה לפני אוברקלוק

5387

אחרי אוברקלוק

5854

שיפור יפה והכרטיס יציב אבל עדיין עם היו מסבירים לי איך לחבר קירור ענק לליבה הייתי מגיע ליותר.

פורסם

מה עם לשים מאורר גדול מול הכרטיס (בצורה שיתפוס חריץ PCI) שיקרר את כל הכרטיס?

פורסם

אפשר גם מעל הכרטיס או ממש מעל או על הדלת של המארז ככה הוא לא תופס pci ותזכור שה Crystal Orb כבר בערך תופס חריץ pci

פורסם
  • מחבר

שמתי מאוורר 80M"m עם 37cfm דיי שקט ממש בצד הדלת איפה שהכרטיס מסך וכל הפי סי אי...(יותר איפה שהכרטיס)

את זה כבר עשיתי הרבה לפני...

פורסם

תשים עוד אחד בצד הדלת זה יכול להיות יקרר עוד קצת את הכרטיסים שלידו וזה גם יוריד את הטמ"פ שלו

פורסם
  • מחבר

את זה כבר עשיתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים