עבור לתוכן

שאלה לגבי הלוח ASUS A8R32-Deluxe

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T?

ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים.

האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1?

תודה.

פורסם

גם עם הלוח הזה צריך לרדת ל2T כשאר משתמשים ב4 סטיקים DS

אבל במהירות 400 ולא במהירות 333 (אבל כך גם שאר הלוחות)

Running four double-sided 512MB or 1GB DIMMs is much more demanding than running two DS DIMMs, and Asus did not have any special magic here. Like every board that we have tested, except the DFI RDX200, we needed to drop the Command Rate to 2T with 4 DS DIMMs. This really should not be a surprise, since the DIMM timing is primarily a function of the memory controller on the AMD processor. With 4 DIMMs, the A8R32-MVP remained stable with the same aggressive 2-2-2-8 timings that worked best for two DS DIMMs.

פורסם

יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T?

ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים.

האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1?

תודה.

לציפסט החדש לפי מה שהבנתי אין את המגבלות שהיו לישן...

אבל מה שאתה שואל לא תלוי בלוח, זה תלוי במעבד שיש לך, כי הבקר זכרון הוא במעבד.

אם יש לך VENICE או SAN DIEGO או כל REV E אחר, אז כנראה תצטרך להתפשר על 2T עם 4 סטיקים, אבל תוכל להישאר ב-400DDR.

פורסם

אני מניח שהסיבה שהוא שואל זה בגלל שעם ה-DFI LanParty RDX200 CF-DR אפשר לעבוד ב-1T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים