פורסם 2006 באפריל 1819 שנים טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים השנייה לבד, מעולה...השאר סתמיות לדעתי, אבל השנייה ממש טובה, אפשר לראות מה המקור ? איזה פסל מצולם וכדומה ?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: )הצלחת להוציא משם תמונות טובות?כי אני אישית אם הצלחתי לתפוס מכונית פנויה היא הייתה סתם איזה KIA
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר קובי, יותר מאוחר אני אעלה את התמונה המקורית...DMX, כן, דווקא הצלחתי להוציא משם כמה תמונות טובות ,אחרי שאני אסיים לעבור על כולן ולרטש חלק אני אעלה, מקווה שזה יהיה מהיר (:
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים DMX, כן, דווקא הצלחתי להוציא משם כמה תמונות טובות ,אחרי שאני אסיים לעבור על כולן ולרטש חלק אני אעלה, מקווה שזה יהיה מהיר (:סבבהמעניין לראותכי אצלי התמונה הכי טובה לדעתי הייתה הסמל של למבורגיני מהגלגלחוץ מזה היה קשה לתפוס תמונות טובות ובלי אנשים מציקים שחייבים לעמוד באמצע ולגעת במכונית כאילו שהנגיעה גורמת להם להיות הבעלים של האוטו
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר קובי, לבקשתך - התמונה השניה המקורית, סורי שלקח זמן להעלות אותה..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.