פורסם 2006 באפריל 1819 שנים בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה:NOD32EMULEאינטרנטפיירול של SP2ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF)ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדיםלאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"לאז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MBלמה?(יש לי 256MB DDR 200MHZ)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים קודם כל אתה חייב להוסיף עוד זיכרון!!!! דחוף!!!כל תוכנה שאתה מפעיל וכל דבר שאתה עושה נשאר על הזיכרון של המחשב עד שאתה לא עושה ריסטרט רק אז כל מה שהיה על הזיכרון נמחק
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר אבל ראבק! מה דליפת זיכרון?? אנחנו לא בשנת 2006??אין לזה פיתרון חוץ מריסטארט??
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר תודה. 1) איזו גירסה להוריד?2) איך משתמשים בה? האם אחרי שאני מפעיל אותה אני יכול לצאת מהתוכנה? (כי אני לא רוצה עוד תוכנה שתתנחל לי דרך קבע על הזיכרון)
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים תוריד את הגרסה האחרונה, אני חושב 1.52. ואתה יכול כמובן לא להריץ אותה בהתחלה, אבל זה כל הקטע שלה, שבכל רגע נתון אתה רואה כמה זכרון פנוי יש לך, ואם כדאי לך לעשות ניקוי או לא. היא תופסת 3.5MB, זה לא רציני באף קנה מידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.