עבור לתוכן

ה-Leadtek 6600TD VIVO מתפנק ב-Zalman Fatal1ty FS-V7

Featured Replies

• תגובות 70
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחח ואני חשבתי שאנטולי קיבל אותו בסוף.

פורסם

מזל"ט על הקירור

תעדכן בC@ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחחח ואני חשבתי שאנטולי קיבל אותו בסוף.

אנטולי קיבל את ה-Evercool Turbo2.

פורסם

כל הכבוד!

המחשב שלך מסודר לתפארת!

פורסם

מניסיון אישי {אני לא מתכוון ללוח אם של Fatal1ty שהוא מצוין מניסיון אישי ענק וטוב מאוד מאוד לO.C מהיציבים ביותר שעברו תחת ידיי :xyxthumbs:} כול מה שבא במגע עם המילה הזאת זה נסיון של התמסחרות של חברת ABIT סתם עוד תוספת כסף לציוד קירור בשם Fatal1ty אם אני לא טועה הקירור הזה הוא בעצם 770 לכרטיס המסך בעצם אותה הגיברת {עם אותו הביצועים בידיוק} בשינוי אדרת { אור וצבע די יפים }

לא חפרתי לעומק אבל מה הבדלי המחירים בינהם אני בטוח שיש הבדל גדול

אבל כמו שאמרו שזה בא בחינם אז למה לא תתחדש על המתנה :biggringift:

פורסם
אנטולי קיבל את ה-Evercool Turbo2.

כי ראיתי אתמול את הקירור ביד שלו אז חשבתי שהוא לקח אותו בסוף ואחרי זה שדיברתי איתו הוא אומר לי כל סדרת ה-Fatal1ty חרא.

פורסם
  • מחבר

המחיר במקרה הזה לא היווה שיקול כפי שניתן לראות. :)

אבל כן, זה אותו הדבר רק צבע אחר ותוספת לד.

פורסם

לא כי ראיתי אתמול את הקירור ביד שלו אז חשבתי שהוא לקח אותו בסוף ואחרי זה שדיברתי איתו הוא אומר לי כל סדרת ה-Fatal1ty חרא.

לא חוץ מהלוח ואני שוב מדגיש הכול באמת סתם שם של איזה ילד שזכה באיזו תחרות נכון? {אין לי כוח לגלגל בגוג }

על מה הייתה התחרות של ABIT ?

פורסם
לא חוץ מהלוח ואני שוב מדגיש הכול באמת סתם שם של איזה ילד שזכה באיזו תחרות נכון? {אין לי כוח לגלגל בגוג }

על מה הייתה התחרות של ABIT ?

מה?

פורסם

ראיתי על הילד הזאת כתבה בערוץ 10 לפני כמה חודשים...

הוא שבר איזה שיא במשחק מחשב אז הוא קיבל המון כסף והוציא ליין של מוצרי FATALITY

פורסם

הוא לא הוציא שום ליין של שום דבר.

מדובר בגיימר הממוסחר בעולם- ג'ונת'ן "פאטאליטי"

הרבה חברות משלמות לו בשביל להשתמש בשם שלו על מוצרים שלהן.

פורסם

:xyxthumbs: ראשית כל תתחדש!גם אני הרכבתי ל-6600GT/PCX זלמן..חחח את ה-VF-700CU והצלחתי להוציא את המשחה הישנה.מניסיון לקחתי אציטון תעשייתי ועם קיסם אוזניים טבלתי ונגעתי.אחרי כמה שניות של המתנה המשחה הישנה פשוט יצאה לה.וכמובן עוד ניקיון.

למה לא שמת את המשחה שמגיעה עם הזלמן?יש הבדל במשחות?ודבר שני עם איזה דיגי' השתמשת?

גם לי יש תמונות.

פורסם

לא משנה איזה דיגטלית יש לך לבן אדם מובטח להיות צלם כשהוא נולד במקום שיצלמו אותו הוא צילם אותם(אני מדבר על דני כמובן).

פורסם

דני אנחנו עדיין מחכים לראות מה הוא עושה באוברקלוק... :) אולי אף תצליח לעקוף תכרטיס שלי...(להההה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים