עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא?...למשחקים צריך עזרה ב 6200-6500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סטיק אחד של 1GB

פורסם

נשאר הרבה "עודף" אתצה יכול לשפר...

לוח\זכרון\דיסק קשיח\ או להוסיף צורב DVD ועוד..... תלוי מה יש לך... אולי אפילו מארז איכותי... שוב תלוי מה יש לך...

פורסם
  • מחבר

ממ אולי נקח זכרון 1GB ולוח אם של ASUS טוב :silly:

פורסם

הכל תלוי מה אתה צריך מהלוח.

אתה יודע מה ההבדלים בין לוח ללוח או שאתה סתם לוקח לפי שם?

כנס לאתר יצרון ותראה מה יש בכל דגם ואז תחליט אם בכלל אתה צריך את זה ולא סתם להוסיף כסף בגלל שזה ASUS.

למרות שלי יש ASUS ועלה לי 1300 אבל אני צריך ויש הבדל...

חבל אתה יכול להשקיע בדברים שאתה באמת תשתמש וצריך ולא לתת כסף לשם.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני כבר אסתכל :xyxthumbs::D ;D

פורסם

הלוח לא כל כך מאוזן עם המעבד, אתה שם לוח NF-4X מאוד מאוד פשוט, אחד מלוחות הNF4 הכי פשוטים וזולים שיש עם מעבד HIGH-END. שים לו לפחות DFI ULTRA INFINITY, כי יש תקציב ואולי אפשר להכניס גם שני ג'יגה. בכל אופן, איזה מארז יש לך?

בהנחה והמארז טוב, זה יהיה בסדר גם כן:

כמות. מוצרים סה"כ

1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח

1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 585 ש"ח

1 eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח

2 PQI 1GB DDR400 PC3200 998 ש"ח

1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

1 Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS 525 ש"ח

סה"כ 6,483 ש"ח

זה בעצם אותו מפרט רק עם לוח יותר טוב, ספק מעט יותר טוב (יש שיתווכחו אבל זו דעתי, בכל אופן גם הHEC מצוין) ושני ג'יגה זיכרון. שני המפרטים לא כוללים עלות הרכבה, שזה עוד 150 שקלים בערך.

פורסם

ילד שהולך לשחק בלבד לא צריך יותר מהלוח הזה.

הספק שהמלצתי הרבה יותר טוב. - לא נכנס לויכוח.

ו 2 גי'גה זכרון בהחלט אפשר בתקציב כמו שראית והסברתי. שוב הכל תלוי במה יש לו או צריך.

פורסם

הלוח ההוא מאוד מתחמם. מאוד. מניסיון - פשוט הוא מורכב אצלי על מחשב בבית ובמנוחה הוא 70 מעלות. בנוסף, הוא קצת לא מאוזן עם ה3800, ואם כבר לוח 4X, אז כבר אחד מהאלבאטרונים המצוינים שיש בלוג'יק.

ךגבי הספק - סתם מתוך עיניין, למה ההק יותר טוב? זה שיש לו יותר וואטים לא אומר שהוא יותר טוב (והוא אפילו נותן פחות אמרים על ה12V :P)

פורסם

אויייש מתחמם!

אז??

גם לי היה לוח של גי'גבייט וכולם עומדים על 70 + - ... אז הם לא הכי טובים ב-OC כאן זה לא המקרה..

למדת מילה חדשה? "מאוזן" - מה הקשר כאן לאיזון? אם קונים מעבד יקר צריך (והוא ממש לא high end) צריך לוח יקר?....

קונים לפי צורך.

מה יש בלוח של DFI שיהיה לו שימוש וצורך שאין בגי'גבייט?

שוב אתה מבין שמדברים על ילד בן 13 שרוצה לשחק BF2?

למה שלא ישקיע את הכסף בדברים אחרים? כמו זכרון כמו שאמרנו או צורב DVD שיהיה לו שימוש וצורך?

וספק....... אתה בטוח בין מה למה אתה משווה? אולי תבדוק השוואות, איכות חומרים ועוד...

בין hec 580 לבין e400 אין בכלל השוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים