פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לילה טוב ;Dלדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיסאתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזההמאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורראם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים?http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401זאת האפשרות היחידה?תודה ;D
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא חשוב ששווה להשקיע בקירור לכרטיס הנ"ל..עדיף "לארגן" מאוורר יש ן של פנטיום 3 או שמהו בכייון ולחבר אותו...או כול מאוורר שמתאים (אפילו יותר גדול שיקרר יותר)...
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים באמת חבל להשקיע על קירור שכנראה יעלה יותר ממה שה-440 שווה כיום. שישקיע 300 שקל ויקנה איזה 9550 Radeon.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר יש לי כמעט בכל הגדלים אבל שלי מרובע והקירור עגול..טוב אני יעשה את זה עם הPCI אני בטוח ב 99 % שזה יעזורתודה בכל זאת
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים המוד של הPCI יותר טוב מכלום רק תכוון את המאוורר ישירות על גוף הקירור של הכרטיס או אפילו אם אפשר תחליף את גוף הקירור לגדול יותר זה גם יכול לעשות את העבודה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר המוד של הPCI יותר טוב מכלום רק תכוון את המאוורר ישירות על גוף הקירור של הכרטיס או אפילו אם אפשר תחליף את גוף הקירור לגדול יותר זה גם יכול לעשות את העבודה.כבר הסתדרתי שברתי מאורר קטן ודחפתי אותו בתוך הגוף קירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.