עבור לתוכן

מחשב נייד עד 4K

Featured Replies

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס.

שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים.

צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב.

מה אתם אומרים על זה:

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20

***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג***

תודה !!

פורסם

אין פה הרבה אנשים בפורום שמבינים בניידים (הסיבה היחידה שאני יודע להגיד משהו זה כי קניתי את שלי לפני חודש :silly:) אז בתור המלצה שווה להסתכל גם בפורומים בחו"ל. ויש כמה טובים.

בכל מקרה לתקציב שלך זה בעיה לקנות נייד (אני ישמח בשבילך אם מישהו יסתור אותי), מצד אחד אתה לא תמצא נייד חדש סביר במחיר כזה, מצד שני השחיקה של ניידים היא גבוהה מאוד ולכן יד שנייה זה קצת בעייתי. מה שאני מנסה להגיד זה, שאם אפשר להעלות את התקציב באלפייה או שתיים זה יעזור מאוד מבחינת היחס של [ביצועים\אמינות וכו]\מחיר.

נ.ב- אם העלבתי מישהו בפסקה הראשונה אני מתנצל, אבל זאת התחושה שאני קיבלתי פה לפני כמה זמן

עריכה - הוא כרגע ערך והעלה את התקציב מ3.5 ל4.... (אז מה שכתבתי תקף- אבל קצת פחות :-* )

בקשר למחשב- זמן סוללה קצר, כבד מעבד איטי זיכרון איטי וקטן להחריד הארד דיסק קטן אין כרטיס רשת אלחוטי ואין PCMCIA מה שאומר שתצטרך כרטיס רשת USB מה שלוקח משאבים ולרוב עובד פחות טוב.- בקושי יסחוב WIN XP, אם אתה תקנה את זה הוא יריץ OFFICE EXPLORER וזהו... אם זה מקובל מצדך אז המחשב הזה בהחלט ימלא את הצרכים שלך אבל תחכה קצת בטוח יעלו עוד הצעות ששווה לשקול

סליחה על הפוסט הארוך אבל הרגע יצא היונה, וכנראה שנראה ירידת מחירים של הדותן- אולי שווה לחכות לזה (!)

פורסם
  • מחבר

זמן סוללה קצר מה זמן הסוללה שלו ?? וזו לא אמורה להיות בעיה כל כך...המחשב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל

כבד גם זו בעיה שאפשר להתפשר עליה

מעבד איטי אני לא צריך מעבד כל כך טוב- העיקר שיריץ אקספלורר ואופיס העיקר שלזה זה יספיק ??

זיכרון איטי וקטן להחריד ניתן להרחיב אותו ל512

הארד דיסק קטן 40 ג'יגה יספיקו

אין כרטיס רשת אלחוטי

כאן כתוב שניתן להוסיף לו PCMCIA http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=153

הוא יריץ OFFICE EXPLORER וזהו... זה בדיוק מה שהוא צריך להריץ

תודה על העזרה ואני רוצה לדעת אם עכשיו, אחרי שהראתי איך אפשר להתגבר על המגרעות הוא עדיין מתאים לי או שיש יותר טובים ??

פורסם

1. לא כתוב שיש חריץ pcmcia- אבל זו לא הבעיה העיקרית- מקסימום משתמשים בUSB- קצת פחות טוב אבל לא סוף העולם.

2. כשכתבתי את הפוסט יצאתי מנקודת הנחה שתרחיב את הזיכרון, הבעיה שלי איתו שהוא איתי 333MHZ...

3. אם אתה מוכן להתפשר, אז סבבה...

נ.ב- אני ממש שונא לעשות את זה, אני בד"כ לא בן אדם שלילי---->>> אבל איכות הבנייה בניידים של HP די נחותה- אז זה עוד פשרה :-X

נ.ב2- שוב, אם אתה יכול לחכות חכה עוד חודש חודשיים המחירים של הדותן יירדו (ב LGהם כבר התחילו ליפול) מה שיוריד את המחירים להכל, גם אם עדיין תקנה סלרון M המחשב בטוטל יהיה טוב יותר בתקציב הזה.

בסה"כ- המחשב יריץ לך OFFICE וWINXP ועם 512 אפילו בצורה סבירה. אבל אל תצפה ממנו להיות מהיר וקל. אבל תחכה יש מצב שיעוד יביאו לך דגמים יותר טובים.

ובקשר לזמן הסוללה 6CELL על CELERON 5400 עלום שם - תקרא לזה ניחוש מלומד, שגם במצב של חיסכון בחשמל הוא לא יעבוד יותר מ3 שעות.

עריכה- אני עייף, והולך לישון מחר אני ישתדל לחפש לך מחשב חמוד מבוסס TURION ( זה הAMD הנייד, הוא פחות טוב מהסונומה והנפה אבל יותר טוב מהCELM והמחיר שלו די נמוך)

פורסם

גבר עם כל הכבוד לHP יש יותר טובים (IBM , DELL , ואפילו LG)

וגם במחירים האלה.

ואם תשאל אותי תוסיף 900-1200 ש"ח יותר ותצא מהתחום של הסלרונים הם גרוטאות !!!

GOOD LUCK ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים