פורסם 2006 באפריל 1719 שנים שלום.יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה .תודה.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר השאלה שלי היא איך לשחק עם הברייטנס וLEVEL קח שלא כל התמונה תושפע אלא רק חלק מסויים ממנה?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים בפוטושופ CS2 ישנה אופציה תחת Image --> Ajustments --> Shadow/Highlights שם ניתן להגביר רק את הפרטים הנמצאים בצל. אל תשתמש בערך גבוה מידי כי אז התמונה לא נראית טבעי. Levels פחות מוצלח במקרה שלך.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר משהו בסגנון הזה כמו שכתבת פה רק אני רוצה לעשות את זה לא לכל התמונה אלא רק לחלק ממנה כלומר נגיד יש נוף ועומד בן אדם הנוף יצא בסדר אבל הבן אדם חשוך איך אפשר לגעת רק בבן אדם כדי להבהיר אותו.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים עם ה-Shadow/Highlights אמור לצאת טוב.אם אתה ממש רוצה להבהיר אז תעתיק את השכבה לשכבה נוספת, תשים אותה מאחורי השכבה המקורית, את האחורית תבהיר ואז במקורית תמחק בעדינות אזורים שאתה רוצה שיהיו בהירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.