עבור לתוכן

איך אפשר להזמין מארצות הברית? :-( בא לי!

Featured Replies

פורסם

לפותח הת'רד - אתה יודע כמה עולה להם לייצר חולצה כזאת? אולי אולי ובלחץ 20 שקל... אז לשלם 30 דולר ועוד מיסים ועוד כל מה שבדרך על דבר כזה זה בזבוז של כסף לדעתי... כל החולצות האלה בטח מיוצרות בסין כמו כל שאר העולם ועולה גרושים לייצר אותם

הגזמת...

עולה הרבה פחות.

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שידוע לי חבר שלי שלאבא שלו יש חנות חולצות פעם הביא לי חולצא ב 7 שקל עם הדפס קטן והוא אמר שיש לו רווח קטן אבל יש

אגב נוידיה אתה הולך להופאה של דפשמוד?? השיר ENJOY THE SILENCE יפה מאד אולי הכי יפה

פורסם

אם כבר הזמנות וכאלה..

מישהו ראה אולי בחנות של ריבוק בארנה כאלה נעליים?

827-124554-p.jpg

או יודע מאיפה אני יכול להשיג כאלה? מישהו שיזמין לי ? :|

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

30 דולר על החרא הזה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

לך לשוק תמצא חולצות יותר יפות ב10 שקל.

פורסם
  • מחבר

מה אתה סתם? תראה איזה חולצות קטלניות! אני מוכן אפילו להשקיע 200 שקל על כל אחת

פורסם

יש גרוזינים שגונבים מהנמל דברים מקורים של ארמני,G&D , לקוסט ומה לא...קניתי לא מיזמן חולצות מקוריות מהם ב 90 שקל לכל חולצה.

פורסם

גנוב זה לא עושה לך מצפון?

גם אני יכול להביא סט של nike ב-150ש"ח שהוא עולה בחנות 600ש"ח זה מכנס חולצה ג'קט וכובע אבל זה עושה לי מצפון אז אני קונה מקורי עוד 100ש"ח יותר אבל אתה יודע שזה לא גנוב.

פורסם

גנוב זה לא עושה לך מצפון?

גם אני יכול להביא סט של nike ב-150ש"ח שהוא עולה בחנות 600ש"ח זה מכנס חולצה ג'קט וכובע אבל זה עושה לי מצפון אז אני קונה מקורי עוד 100ש"ח יותר אבל אתה יודע שזה לא גנוב.

לא יודע מה איתך אבל איתי זה כל עוד אני לא גנבתי ולא יחשבו שקניתי גנוב אז לא אכפת לי
פורסם

מה קטלני בחולצות T רגילות עם הדפסים עוד יותר רגילים?

אתם אשכרה מוכנים לאכול את השטויות האלה?אתם אפילו לא מודעים לכך שהחולצות המקוריות והחולצות המזויפות יוצאות מאותו מפעל איפשהו בסין,קוריאה או במקום אחר של מלקטי אורז.

והחלק הכי מכאיב בכל העסק?אנחנו משלמים 30 דולר על החולצה,לחברה עלה בדיוק 10 סנט לייצר אותה.

אני מוכן לשלם על בגדים יקרים כשהם באמת נראים טוב...יש הרבה מוצרי ביגוד של NIKE ו-ADDIDAS שנראים ממש טוב ומיוצרים באיכות בד גבוהה מהרגיל...

פורסם

בדיוק! :xyxthumbs:

תפסיקו להתלהב ממותגים, זה בולשיט. הכל באותה איכות.

פורסם
  • מחבר

יש גרוזינים שגונבים מהנמל דברים מקורים של ארמני,G&D , לקוסט ומה לא...קניתי לא מיזמן חולצות מקוריות מהם ב 90 שקל לכל חולצה.

אחי, שלח לי בפרטי בבקשה פרטים על מאיפה להשיג...

בקשר למצפון - הם גנבו את זה ובכל מקרה מישהו ייקנה את זה אז למה שזה לא יהיה אתה?

עריכה :

אני מתלהב ממותגים! אני אוהב מותגים ואני מתכוון לקנות מותגים עד שרעבוני לבגדים ממותגים יושבע וזאת עובדה.

כל אחד והעדפותיו האישיות בנוגע למראהו החיצוני. אני מרגיש יותר בכיף כשיש עלי בגדים יפים יותר [עם העדפה למותגים, that is another fact] כי ככה אני וככה האופי שלי... אי אפשר להסביר זאת ואין זה משום שאני פוזאיסט כי אני לא עושה את זה בגלל אחרים אלא בגלל עצמי [גם בשביל להרגיש כאדם שלבוש ייחודית לשאר אך זה לא רלוונטי לחברה של היום, לחברה בה אני נמצא, שגם מושפעת מהמותגים באם הם הפשוטים יותר]

בקיצור, אני מרגיש טוב עם זה.

פורסם

קניתי כמה חולצות מהם 1 מכופתרות של ורסצ'ה ב30 שקל משהו אש

שניה של ריאל בקהאם משהו איכותי אש ב20 שקל

ועוד כמה חולצות במחירים מצחיקים אני באמת מקווה שזה אמיתי כי עד כמה שאני מבין זה די אמיתי ושווה ;D

פורסם

פשש כמו בתאילנד חח :silly: יש להם מידות גדולות שלוש XXX ??

פורסם

באשדוד אפשר להשיג הכל גנוב :) הנמל לא רחוק.

פורסם

גם בשוק הפישפשים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים