עבור לתוכן

איך אפשר להזמין מארצות הברית? :-( בא לי!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רציני? אותה אחת? פשוט אלה דגמים דיי חדשים...

אני מעלה לפה תמונות. אם מישהו מזהה אחת שיש לי שהיא זיוף שיגיד לי סבבה?

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בן דודי לא מזמן חזר בתאילנד, והביא המון חולצות כאלה, כניראה שזיוף אבל כל אחת עלתה לו בסביבות ב10-15 שקל...

פורסם

רציני? אותה אחת? פשוט אלה דגמים דיי חדשים...

אני מעלה לפה תמונות. אם מישהו מזהה אחת שיש לי שהיא זיוף שיגיד לי סבבה?

הממ צודק, זאת לא בדיוק אותה אחת...

אם כי נורא דומה.. אבל המוסר השכל נשאר זהה, מכיר מישהו שנוסע לתאילנד ? תבקש ממנו שיביא לך אחת...

פורסם

וואי החולצה השניה ממש יפה , אם למישהו יש מושג איך אפשר להזמין ובזול אני גם רוצה :P

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו שהמשלוח ישלח רק אם הכתובת שלי שמופיעה בכרטיס השאראי תהיה אותו דבר כמו הכתובת אליה תשלח ההזמנה, ההזמנה תשלח. כלומר, אם אני משתמש בכרטיס אשראי שרשום בו שאני גר בישראל ורחוב מסויים ואני שולח את החבילה לארצות הברית למקום אחר אז המשלוח יבוטל.

עכשיו מה עושים?????????????????????.

תקשיבו, אני באמת רציני בקשר לקנייה הזו ואני לא צוחק. אני מוכן לשלם מזומן לאותו אדם שיביא לי את המשלוח ארצה בתוספת "מס" מסויים שנקבע ביחד. אני מדגיש שוב, אני רציני בקשר לזה!

פורסם

אחותי קונה חולצות של ראלף לורן ב10$ :\

בכל מקרה

יש פה חנויות יותר טובות כמו

abercrombie

http://www.abercrombie.com/anf/lifestyles/html/homepage.html

הייתי קונה דברים שלהם

בנוסף יש פה מלא חנויות שימכרו דברים של מעצבים ב10-20$

פורסם

ראיתי בארץ חולצות של לקוסט ופולו שעולות 300 בכיף

בתאילנד קנו לי ב 5 דולר גם תחתונים 10 דיזל ב 5 דולר וזה אחרי היתמקחות קלה

פורסם

הכל יקר בארץ!

פורסם

קראתי עכשיו שהמשלוח ישלח רק אם הכתובת שלי שמופיעה בכרטיס השאראי תהיה אותו דבר כמו הכתובת אליה תשלח ההזמנה, ההזמנה תשלח. כלומר, אם אני משתמש בכרטיס אשראי שרשום בו שאני גר בישראל ורחוב מסויים ואני שולח את החבילה לארצות הברית למקום אחר אז המשלוח יבוטל.

עכשיו מה עושים?????????????????????.

תקשיבו, אני באמת רציני בקשר לקנייה הזו ואני לא צוחק. אני מוכן לשלם מזומן לאותו אדם שיביא לי את המשלוח ארצה בתוספת "מס" מסויים שנקבע ביחד. אני מדגיש שוב, אני רציני בקשר לזה!

אתה יכול להשתמש בשרות כמו mustop.co.il או USADDRESS.com

הם נותנים לך כתובת בארה"ב ולשם אתה מזמין את המוצר .

לגביי הבעיה של שוני הכתובת מכרטיס האשראי תצטרך להתכתב עם החנות באימייל ולהסביר להם את העניין

לא צריכה להיות להם בעיה מאחר והאחריות מוסרת מהם ברגע שזה מגיע לכתובת בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

mustop זה לזרוק את הכסף לים... האתר שלהם לא מאובטח כבר שלושה חודשים והחברה לא עונה לטלפונים של לקוחות ולקוחות לא מקבלים את המוצרים או את הכסף חזרה.

USAADDRESS הם יקרים מידי ובמחיר של המשלוח לכתובת שלהם בארצות הברית ומארצות הברית לארץ אני כבר קונה פה מהארץ במזומן אז זה לא שווה...

אולי רק אם עוד כמה מהפורום ירצו לקנות ואז נעשה משלוחה.

פורסם

לפותח הת'רד - אתה יודע כמה עולה להם לייצר חולצה כזאת? אולי אולי ובלחץ 20 שקל... אז לשלם 30 דולר ועוד מיסים ועוד כל מה שבדרך על דבר כזה זה בזבוז של כסף לדעתי... כל החולצות האלה בטח מיוצרות בסין כמו כל שאר העולם ועולה גרושים לייצר אותם

פורסם

mustop זה לזרוק את הכסף לים... האתר שלהם לא מאובטח כבר שלושה חודשים והחברה לא עונה לטלפונים של לקוחות ולקוחות לא מקבלים את המוצרים או את הכסף חזרה.

USAADDRESS הם יקרים מידי ובמחיר של המשלוח לכתובת שלהם בארצות הברית ומארצות הברית לארץ אני כבר קונה פה מהארץ במזומן אז זה לא שווה...

אולי רק אם עוד כמה מהפורום ירצו לקנות ואז נעשה משלוחה.

אתה בטוח לגביי מסטופ ?

נשמע לא הגיוני מאחר והם חלק מנטוויז'ן כבר שנתיים וחצי.

מוזר.

פורסם
  • מחבר

קראתי את המידע הזה בתגובות על החברה הזו.

עוד משהו - אני לא מתווכח פה אם לקנות או לא לקנות. אני פשוט שואל מי יכול לעזור לי לקנות.

זה ברור שכל חולצה עולה להם ממש בזול כי הם בעצם החברה וזה מה שבעצם כל חברה משלמת. הקטע הוא כמה החברה טובה [הסוג של הבד] וכמה החולצה יפה. [כמובן יש גם את הקטע של המותג אבל זה דיי שולי..]

פורסם

ביזבוז של זמן כסף זה יעלה לך יות מ 350 שקל לא חבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים