עבור לתוכן

איך אפשר להזמין מארצות הברית? :-( בא לי!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'(

המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'(

מישהו יכול לעזור לי???

תראו :

http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982

http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347

:'( :'(

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עלק $30+++ על חולצת טי!

LOOOOOOOOOOL

אני יכול לעשות לך עם הדפס כזה בדיוק ב20 שקל :P

פורסם
  • מחבר

תעשה הדפס מה בא לך... שווה לי לקנות את המקורי! בארץ דבר כזה עולה 300 שקל +

בבקשה תעזרו לי נדלקתי אחושרמוטה! אני מוכן אפילו בתמורה ל100 שקל ואף יותר שמישהו יזמין בשבילי איכשהו או יביא לי עם מישהו מהמשפחה שלו

פורסם

זה מותג נכון? המחירים של המותגים בארה"ב נורמלים :P חבל שאני לא טס בקיץ לארה"ב הייתי קונה :P

אתה מבין במותגים, ידוע לך אולי על מותגים ברוסיה? :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא מכיר ברוסיה אבל חפש באינטרנט.

אין אף אחד? ??? :'(

בא לי רצח! כבר התחלתי לסרוק עוד חנויות אולי יש חנויות ששולחות לארץ אבל ההסתברות שזה יקרה ממש קטנה

פורסם

שנה כותרת!, זה נשמע כאילו אתה רוצה להזמין פיצה

פורסם

ת'כלס, חולצה רגילה עם הדפס ועל זה דופקים מחיר. :s07:

בעיה להוריד מהאינטרנט את הלוגו הזה ולהדפיס אותו על החולצה? חולצת טריקו רגילה עולה 10 שקלים. תעשה את החשבון שלך...

פורסם

חולצת טריקו רגילה גם נראית כמו סמרטוט אחרי 3-4 כביסות , חולצה של מותג עשוייה מבד איכותי ותפרים חזקים ומחזיקה שנים (בלי להגזים)

פעם קניתי בשוק איזה 10 חולצות כל אחת ב15-20 שקל , נחש כמה מהם קיימות היום? 0 , ההדפסים נפלו, הצבע דהה , הבד נהיה דק מידי , וכל זה תוך זמן קצר , חודש חודשיים .

אני אישית מעדיף לשלם יותר על מותג כי אני יודע שהבגד יהיה יותר איכותי ויראה טוב לאורך זמן

פורסם
  • מחבר

תעשו לי טובה!!!

אם תזייפו חולצה גם אם תעבדו עליה במפעל בתאילנד זה לא יהיה אותו דבר!

על איכות אני מוכן לשלם ושכל אחד יעשה את החשבון שלו.

אולי חולצה תעלה לכם בזול אבל היא גם תראה פחות טוב וגם תחזיק לכם הרבה פחות זמן

פורסם

חולצת טריקו רגילה גם נראית כמו סמרטוט אחרי 3-4 כביסות , חולצה של מותג עשוייה מבד איכותי ותפרים חזקים ומחזיקה שנים (בלי להגזים)

פעם קניתי בשוק איזה 10 חולצות כל אחת ב15-20 שקל , נחש כמה מהם קיימות היום? 0 , ההדפסים נפלו, הצבע דהה , הבד נהיה דק מידי , וכל זה תוך זמן קצר , חודש חודשיים .

אני אישית מעדיף לשלם יותר על מותג כי אני יודע שהבגד יהיה יותר איכותי ויראה טוב לאורך זמן

תלוי איזה סוג חולצה, יש חולצות שעשויות מחומרים פחות איכותיים. תסתכל על האטיקט של החוצה של "המותג" שלך ותראה ממה עשוי הבד ובהתאם לזה תקנה חולצה.

לא יודע מה איתך, אבל לי אישית החולצות שאני מכין ושאני קונה מחזיקות בערך אותה זמן לפני שהן דוהות.

שים לב, בפעם הראשונה שאתה משתמש בחולצה אסור לכבס במכונת כביסה. רק השריה. אח"כ אפשר לעשות כביסה עדינה... תלוי איך אמא שלך מכבסת את הבגדים... חחח :lol: אצלי אין בעיות.

פורסם

תעשו לי טובה!!!

אם תזייפו חולצה גם אם תעבדו עליה במפעל בתאילנד זה לא יהיה אותו דבר!

על איכות אני מוכן לשלם ושכל אחד יעשה את החשבון שלו.

אולי חולצה תעלה לכם בזול אבל היא גם תראה פחות טוב וגם תחזיק לכם הרבה פחות זמן

מי אמר שאני מזייף? אני מכין הדפסים שלי בפוטושופ ואז מדפיס על החולצה. בד"כ שחורות כי חולצות לבנות דוהות מהר...

סה"כ בגד, ומנסיון שלי אין הבדלי איכות בין ג'ינסים רגילים שעולים 100 לבין מותג שעולה 400... ואם כן, אולי ממש קטן שבטח ובטח לא מצדיק את ההפרש.

פורסם

בע, אם כבר החולצה היתה יפה, אבל 30$ בשביל משהו שנראה שכאילו ריססו עליו צבע באקראיות

פורסם

מה זה חברת בת של diesel למה כל כך יקר?

בסכום כזה אתה יכול לקנות 2 של crocker .

פורסם

זה חברת בת של Giorgio Armani

פורסם

בקשר למה שאמרתם על זיופים, בת דודה שלי קנתה לי בדיוק את אותה חולצה בתאילנד (אבל בצבע כחול) והיא מאוד איכותית, בד מעולה...

והמחיר היה הרבה פחות מעשרים דולר... יותר קרוב לעשרים שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים