פורסם 2006 באפריל 1719 שנים הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקיםhttp://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504מה דעתכם עליו ?קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אתה יודע שזה סאב-פאסיבי ובשביל לדחוף אותו אתה תצטרך לקנות מגבר תואם, נכון?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר אני מבין שלא אפשר להפעיל אותו עם מגבר של מערכת קולנוע ביתית ?תגיד לי שאני טועה :s05:
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אני מבין שלא אפשר להפעיל אותו עם מגבר של מערכת קולנוע ביתית ?תגיד לי שאני טועה :s05:לא הבנתי את השאלה, תשתמש בפסיקים, נקודות, ותתקן שגיאות כתיב ככה שיהיה אפשר להבין מה אתה כותב.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר לא הבנתי את השאלה, תשתמש בפסיקים, נקודות, ותתקן שגיאות כתיב ככה שיהיה אפשר להבין מה אתה כותב.התכוונתי : שאני רוצה לדחוף אותו ( הסאב) עם מגבר של מערכת קולנוע ביתית , יש אפשרות לדבר כזה ?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מגברים בבית נראה לי עובדים על 8 אוהם, תבדוק את הנתונים של המגבר.כמו כן אתה תצטרך לחבר אותו ליציאה מוגברת ולחתוך אותו נמוך. הסאב הזה הוא 4 אוהם, תבדוק לפני את המגבר, שלא תגרום לו איזה נזק או משהו.והדבר הכי חשוב להתאים את ה RMS...
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים ב-99% מהרסיברים זה לא יעבוד, בד"כ היציאה לסאב של הרסיבר היא לא מוגברת (יציאה מותאמת לסאב אקטיבי) ולכן תמיד יצטרך לבוא מגבר (ובמקרה של הסאב המסויים הזה מגבר של לפחות 200W) בין הרסיבר (המגבר של הקולנוע הביתי) לבין הסאב.מה הדגם של הרסיבר שלך?עריכה:אתה יכול לקנות CROSSOVER ע"מ לחתוך את התדרים הנמוכים ולחבר את הסאב בשירשור לרמקולים המרכזיים, זה אולי יעבוד - תלוי בהספק של המגבר שלך.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר מגברים בבית נראה לי עובדים על 8 אוהם, תבדוק את הנתונים של המגבר.כמו כן אתה תצטרך לחבר אותו ליציאה מוגברת ולחתוך אותו נמוך. הסאב הזה הוא 4 אוהם, תבדוק לפני את המגבר, שלא תגרום לו איזה נזק או משהו.והדבר הכי חשוב להתאים את ה RMS...תודה אחי מאד על האזהרה החשובה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר אבל למה לעזאזל קנית סאב שבכלל מתאים לרכב?? היתה טעות חשבתי שסאב של רכב אפשר לשים אותו בבית
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים בסדר לא נורא יש לך שבוע להתחרט על זה במידה ולא תפתח את המוצר. תחזיר להם מקסימום הלכו דמי המשלוח. פעם הבאה תשאל לפני שאתה קונה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים זו טעות גדולה אחי לא נורא תגיד שאתה מתחרט עכשיו וזהו תחוייב במלה ויחזירו לך את הכסף
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים זו טעות גדולה אחי לא נורא תגיד שאתה מתחרט עכשיו וזהו תחוייב במלה ויחזירו לך את הכסף \ פאק לעזזל מה יש לך לעשות עם כזואת בומבה בבית ?... מילא ברכב אבל בבית WWTTF ?..
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ,תעשה לי טובה לא לחבר את זה למערכת שלך כי זה פשוט יגמור לך על המערכת כמו כלום ....כאשר אתה מחבר מעכת שפועלת ב 8 אום והסאב מופעל על 4 (עם או בלי בריג שתעשה לו ) המערכת תפעל פי כמה וכמה יותר חזק כדי להפעיל אותו וזה פשוט יחמם את המערכת עד שהיא לא תפעל יותר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.