פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אמרתי לך להעיף ת'ילד ואת אביו החתוך... הם לא קשורים לפריים, אתה לא מקשיב! מילא היו קרובים יותר לדלתות ו/או הדלתות היו פתוחות, אבל לאוטובוס יש כאן תפקיד מרכזי, צריך לסגור עליו עוד קצת ת'פריים.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אמרתי לך להעיף ת'ילד ואת אביו החתוך... הם לא קשורים לפריים, אתה לא מקשיב! מילא היו קרובים יותר לדלתות ו/או הדלתות היו פתוחות, אבל לאוטובוס יש כאן תפקיד מרכזי, צריך לסגור עליו עוד קצת ת'פריים. אבל אז זה היה חותך את הגשר, אני דווקא אוהב את זה ככה, דוקומנטרי שכזה.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אני דווקא חושב שהילד ואביו (?) מוסיפים, הם מכניסים לתמונה אווירה אורבנית ומכניסים את התמונה לקונטקסט, זה לא רק אוטובוס תלוש מהמציאות, זה אוטובוס אמיתי שנוסע ברחובות העיר הגדולה.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים א. מדובר באוטובוסים עירוניים, שנוסעים בעיר הגדולה, אותם רואים בלי סוף.ב. הגשר גם ככה חתוך.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר א. מדובר באוטובוסים עירוניים, שנוסעים בעיר הגדולה, אותם רואים בלי סוף.ב. הגשר גם ככה חתוך.ב. דווקא הקשת מאד סימטרית ולא חתוכה קשות...אני עובד על ריטוש הילד והגרסא תעלה בקרוב... אני אוהב את שתיהן ומתלבט בהן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.