פורסם 2006 באפריל 1819 שנים זה שהכרטיס חזק, ומנצל את ה X8 טוב זה לא אומר שב X4 הוא מציג חצי ביצועים... ממש לא!
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אין הבדל תאמין לי יש לי לוח dfi lanparty sli-dr ויש שתי מקומות לכרטיסי המסך אני שם בתחתון שהוא X8 ולפני זה הוא היה ב-x16 ותאמין לי שאין הבדל.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ההבדלים לא גדולים..ולבחור מעליי נכון לעכשיו גם בין AGP X8 לPCI-E X8 אין ממש הבדל (אז אל תצפה לשום דבר מPCI-E X16)..
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר יש דריברים לציפ תחפש את זה בדף של הלוח אם שלך תנסה להתקין תדריבר לציפ אחרי זה תעשה ריסט ותגיד אם זה פטר תבעיה שזה לא מזה תAGPX8אני בודק את זה, תכף אני יחזור עם תשובהזה שהכרטיס חזק, ומנצל את ה X8 טוב זה לא אומר שב X4 הוא מציג חצי ביצועים... ממש לא!לא אמרתי שזה יפעל בחצי מהמהירות אבל אני מניח שההבדל לא יהיה קטן
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר stone cold יצאת תותח זה עבד הייתי בטוח שזה רק דרייברים של הכרטיס מסך הבנוי על הלוח אבל זה עבד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים זה ידוע...מן הסתם אתה חייב גם דרייברים של הלוח אם קריטיים על מנת לנצל את כל הפונקציות של המערכת.בכל מקרה יופי שזה נפתר- תהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.