פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחפש לוח מתוצרת אינטל שמתאים למעבד כפול ליבה מדגם 805 ושיש בו כרטיסי קול ומסך מובנים וסלוט PCIe עד 600 ש"ח.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אפשר לבדוק גם את האופציות שמבוססות על Radeon Xpress 200, כמו ה-P5RD1-VM/P5RD2-VM של ASUS
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים הציפסט של ATI לא ממש מוצלחתאמת גם של אינטל לא הכי הכיתלוי כמובן לאיזה מטרה המחשבאם זה למשחקים אז שניהם לא הכי בגלל הכרטיסי מסך שלהם
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים חבל שייקח לוח מתוצרת אינטל, זה גם מחיר יותר גבוה וגם תמורה יותר נמוכה.הציפסט של ATI לא ממש מוצלחתאמת גם של אינטל לא הכי הכישטויות. פשוט חבל שהגבת.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מה??אתה מוכן לדבר קצת יותר בכבוד?למה בדיוק??אתה קורא חצאי תגובות?הבחור אמר שזה מיועד ל 805אז הנחתי שהוא מייעד את המחשב למשחקיםולמשחקים כבר יותר שווה לקנות לוח בלי כרטיס מסך מובנה+ כרטיס מסף זולזה יכול לצאת קצת יותר יקר אבל זה יתן ביצועים יותר טובים במשחקיםזה שיש לך 5 כוכבים ו8K פוסטים לא אומר שאתה יכול לקטול אנשים ככהאני אמור להגיד חבל עליך שאתה מדבר ככה
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים הבחור אמר שזה מיועד ל 805אז הנחתי שהוא מייעד את המחשב למשחקיםולמשחקים כבר יותר שווה לקנות לוח בלי כרטיס מסך מובנה+ כרטיס מסף זולזה יכול לצאת קצת יותר יקר אבל זה יתן ביצועים יותר טובים במשחקיםזה שיש לך 5 כוכבים ו8K פוסטים לא אומר שאתה יכול לקטול אנשים ככהאני אמור להגיד חבל עליך שאתה מדבר ככה תזכיר לי שוב מה הקשר בין 805 לבין משחקים?אם הוא רוצה מחשב למשחקים הוא מן הסתם לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה, ולהגיד בצורה כוללת שהצ'יפסטים האלה לא מוצלחים זה נטו שטויות.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים הציפסט של ATI לא ממש מוצלחתאמת גם של אינטל לא הכי הכיתלוי כמובן לאיזה מטרה המחשבאם זה למשחקים אז שניהם לא הכי בגלל הכרטיסי מסך שלהםתזכיר לי שוב מה הקשר בין 805 לבין משחקים?אם הוא רוצה מחשב למשחקים הוא מן הסתם לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה, ולהגיד בצורה כוללת שהצ'יפסטים האלה לא מוצלחים זה נטו שטויות.בכלל לא מובן מאליו!!!והקשר היחיד בין 805 למשחקים זה בהנחה שלי!
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אז תוציא את הקטע הזה מהראש. לא כל אחד שבא לפה בא בשביל לקנות מחשב משחקים, שזה בעצם מה שאתה מניח.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים רק שתדע שאתה ממש חסר כבוד יש לי זכות להניח מה שבא לי לאף אחד אין זכות לשלוט על אף אחד רק בגלל שיש לו 5 כוכבים (תזכור את זה) אבל בוא נעזוב את הוויכוח הילדותי הזה המשך יום טוב
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים נועם התכוון שלא כולם מבקשים מפרט למשחקים. לכן אין סיבה להניח מראש שמפרט / חלק מסוים מיועד למשחקים
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים שטויות. פשוט חבל שהגבת.תזכיר לי שוב מה הקשר בין 805 לבין משחקים?אם הוא רוצה מחשב למשחקים הוא מן הסתם לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה, ולהגיד בצורה כוללת שהצ'יפסטים האלה לא מוצלחים זה נטו שטויות.אז תוציא את הקטע הזה מהראש. לא כל אחד שבא לפה בא בשביל לקנות מחשב משחקים, שזה בעצם מה שאתה מניח.אני הבנתי למה הוא התכוון וכנאה הוא לא הבין למה אני התכוונתיאבל עדיין ליאור תסכים איתי שזה לא דרך לדבר לאנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.