עבור לתוכן

חילוק תקציב

Featured Replies

פורסם

אם היה לכם בערך 13 אלף שקל והייתם צריכים להשקיע אותם במחשב חדש.

עכשיו במחשב הזה, לא צריך מסך, ולא צורב dvd ולא כרטיס קול.

איך הייתם מחלקים את הכסף?

לא צריך להגיד את הרכיבים, אלא רק כמה הייתם שמים על כל רכיב (מעבד, לוח, זיכרון...)

פורסם

הייתי שם 8K על המחשב וסוגר את השאר בפק"ם. אני חוסך לאוטו.

רכיבי HIGH END במחירים של היום - 500-600 ספק, 400-700 מארז, 1800-2000 מעבד, 2000 כ. מסך, 1000-1200 על הזכרונות, 700-800 על לוח האם, 650 על דיסק, 250 צורב.

ויש איזה סיבה שאתה שואל או שאתה סתם פותח ת'רד בשביל לשעשע את עצמך בימי החופש הארוכים?

פורסם
  • מחבר

בטח שיש סיבה.

יש סיכוי שזה התקציב על המחשב החדש שאני רוצה לקנות

פורסם

מה הקשר? בשביל מה לזרוק כסף? אתה תכפיל את המחיר המחשב בשביל הבדל זניח בביצועים. וקח בחשבון שמעבדים חדשים ותושבות חדשות בדרך. אז אם תשים את הכסף שלך בצד, אז עוד שנה או אפילו לפני כן, תוכל להעלות את ביצועי המחשב בצורה משמעותית, הרבה יותר ממחשב שעולה היום גם 15,000 ש"ח.

פורסם

דיון מיותר, על חלוקת התקציב.

כשיהיה לך תקציב סגור, תחזור אלינו, ונגיד לך בדיוק איזה רכיבים לקנות ב8 אלף גג, ולמה 13K זה בזבוז למחשב בלי מסך וציוד היקפי.

למה לדבר באויר?

פורסם
  • מחבר

אני כן סגור על התקציה וכפי שאמרתי זה באזור ה-13 אלף.

אני רוצה פעם אחת מחשב שיחזיק להמון זמן כמו שצריך.

לא ביקשתי שתתנו לי שמות של החלקים עצמם כי אני גם מודע לסט החדש של החלקים של אינטל ו-AMD.

אני רק שואל איך לחלק את התקציב מבחינת כמה להשקיע בערך על כל חלק

נ.ב.

אני משתמש הרבה בקידודי סרטים ורוצה להתחיל להריץ משחקים כמו שצריך

ואתם יודעים מה, אם אתם אומרים שחבל להכפיל את התקציב עבור שינוי קטן בביצועים אז השאלה היא איפה נמצא אותו הגבול בין מחיר לתובפת ביצועים קטנה.

פורסם

אם צריך מסך 10K. אבל מעל זה פשוט אי אפשר לקנות מחשב לא בזבזניף אלה אם אתה עורך וידיאו שצריך כרטיסי עריכה שעולים כמו 2 מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים