פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים --------------------------------------------------------------------------------לאחרונה ניתנה בידי מצלמה כך שצילמתי את המחשב החדש שלי.. לא ממש השקעתי והעריכה על הפנים אבל בכל זאת צילמתי את המארז שלי עם קצת מודינג של צבע ואת החדר שלי - יצא נחמד..אז תורידיו את הסרטון ותהנו!אל תשכחו לכנות ברמקולים שלי!יאללה חופשה נעימה אני מחכה לתגובותיכם! {תעשו העתק הדבק לקישור}http://b0necrack3r.tripod.com/pcmod.wmv
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים איכותי ברמה... אבל למה לא לצבוע גם את הכוננים? יהיה יפה מאוד...קבל ח"ח.. רק חבל שהחלון כבר הגיע ככה עם המארז, לא ממש חוכמה :-\
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים פח..דיסקוטק..אגב, אני לא רוצה לבאס אותך אבל יש לי רמקולים בסטנד ביי שלוקחים את הרמקולים שלך.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים מחבר אל תדאג הרמקולים לא יפלו! הסאב שלהם רקוב כך שהם לא רועדים כרצוי :'(BTW:ARIA & KOROL I SHUT RULEZZZ!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים יש לי רמקולים שלוקחים את שלך NOVAMonitor Audio Bronze 2רמקולים של קולנוע ביתי
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים מחבר וואלה מוזר מאוד.. :-X ;D ;Dתנסה אולי עם תוכנת הורדה.. אם לא תצליח אני אעלה אותו מחדש..פשוט לא מצאתי שרת טוב שמתעסק עם קבצים כה "גדולים".
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים דווקא שרת טוב, אני בלי מאיץ הורדה הורדתי את זה על 188 עם aDSL1.5 אצל בזק.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים יש לי רמקולים שלוקחים את שלך NOVAMonitor Audio Bronze 2רמקולים של קולנוע ביתיאז אתה רוצה לעשות תחרות "אבא שלי חזק יותר"?תן לינק לשלך.אתה התחלת כמו איזה ילד קטן מרוטר. כאילו, למי אכפת שהרמקולים שלך לוקחים את שלו??? :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.