עבור לתוכן

מאוורר 77דציבלים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כלנית לא מתכוונים להביא את הR9700 בעתיד הקרוב. :'(

פורסם

למה דווקא מכלנית?

tropaza.jpg

פורסם

כמה cfm בערך יש ל77 dba?

פורסם
  • מחבר

למה דווקא מכלנית?

אז מאיפה?

פורסם

יש מאווררים שמגיעים לכזאת רמת רעש???

במיינפריים יש... :)

ואני בטוח שיש פסיכים בשוק ה-PC שמייצרים מפלצות כאלה, ושיש פסיכים שקונים אותן...

אין. יש גבול, קומפאק לא רוצים שבגללם אני אתבע את המעסיק שלי על נזק בעבודה....

יש לחץ אוויר למעבדים (יותר שקט ממה שאתה חושב) וקירור שמן לדיסקים. מאחורה יש וונטרה גדולה כזאת שהיא דיי שקטה.

יש בהחלט. ומיינפריים זה של IBM. אבל אף מיינפריים לא אמור להיות בחדר העבודה שלך, כמו גם שרתים של קומפאק. בוא לא נשכח שאף אחד לא סומך על הקירור אוויר שיש היום (אחרי שלפני שנים הפסיקו עם קירור מיים למיינפריים), ודואגים בכל מקרה לקרר את החדר (או את האולם) שהמחשבים האלה נמצאים בו. ואם כבר מדברים על קירור שרתים, אחד הדברים הכי מדהימים שכל חובב קירור ממוצע צריך לראות, זה את ה-airflow של שרתי הפיצה של קומפאק. מדובר על שרתים בעובי של כמה סנטימטרים שמכילים שני דיסקים SCSI, שני מעבדים ולא מעט זכרון, מתחממים נורא אבל ה-airflow הגאוני של אוויר שנכנס מצד אחד, עובר דרך כמה מאווררים ויוצא מצד שני פשוט תוכנן בצורה מדהימה.

ו-77 זה מה שהיה אתמול בלילינבלום 25. אבל ה-master of puppets בחמש וחצי בבוקר היה בדיוק במקום :)

זה רק אני או שהמוזיקה שמה לגמרי רועשת בטירוף וחסרת כל פרופורציות?!

שמתי לב שבוע שעבר שאחד הרמקולים שלהם בכלל התפוצץ (היה חור באחד החלקים שלו), והיה לי רעש באוזניים במשך יומיים.. מוזיקה טובה, אבל דיי נמאס לי מכל הסבל אחר כך..

באמת מטורף, למרות שכבר התרגלתי (מארבעה ימים של שמיעה לקוייה לחצי יום). אני באמת לא אוהב כ"כ הרבה רעש, אם כי יש שירים שנועדו לשמיעה בווליום כזה ואם היתה לי האפשרות (ולא היו לי שכנים ואמא על הראש), הייתי בהחלט מתפרע לצליליהם בווליום כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים