עבור לתוכן

מאוורר 77דציבלים.

Featured Replies

פורסם

האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? ;)

תודה.

פורסם

רועש בצורה בלתי נסבלת

פורסם

30 זה סביר (בערך), 40 זה רועש, 50 זה ממש רועש, 60 זה בלתי נסבל, 70 זה אחושרמוטה ממש רועש ובלתי נסבל ו-77 זה מה שהיה אתמול בלילינבלום 25. אבל ה-master of puppets בחמש וחצי בבוקר היה בדיוק במקום :)

פורסם

יש מאווררים שמגיעים לכזאת רמת רעש???

פורסם

במיינפריים יש... :)

ואני בטוח שיש פסיכים בשוק ה-PC שמייצרים מפלצות כאלה, ושיש פסיכים שקונים אותן...

פורסם

בצורה הכי פשוטה, שאצלכם בבית משתמשים בשואב אבק הרעש הוא בלתי נסבל, נכון? ככה זה בדיוק עם מאורר דלתא עם רעש של 55 dba(אם אני זוכר נכון) רק יותר חזק.

פורסם

זה לא כמו לחבר ונטה תעשייתית למחשב?

פורסם
  • מחבר

אננד אמרו שזה המאוורר של הR9700 של ג'יגה. :P

פורסם

מפחיד...

"To put things in perspective, we had the GV-R9700Pro running on a test bed alongside two other systems (both equipped with Ti 4600s) and the Gigabyte card was by far the loudest thing out of all of the systems. The fan was louder than any of our CPU fans, hard drives or power supply fans to the point where you could distinguish the fan's noise from everything else that was running in the room."

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1686&p=3

פורסם

תמיר?!?!?!?!? השתגעתתת1?!!?!?

אתה רוצה מטוס סילון בחדר?!?!?@#$?!#$%?@%?2

תקנה איזה 4 ג'נריים ולא אחד חזק כ"כ

פורסם
  • מחבר

זה המאוורר של הריידון9700 :P ;D ;D

לא נורא, נקווה שזה רק בגרסאת הסמפל שהם קיבלו ;D ;D

מקסימום, אני אהיה בין הראשונים(והגאים) עם R9700 ;D ;D ;D

צפו לתמונות שלי בקרוב ;):D:)

פורסם

במיינפריים יש... :)

ואני בטוח שיש פסיכים בשוק ה-PC שמייצרים מפלצות כאלה, ושיש פסיכים שקונים אותן...

אין. יש גבול, קומפאק לא רוצים שבגללם אני אתבע את המעסיק שלי על נזק בעבודה....

יש לחץ אוויר למעבדים (יותר שקט ממה שאתה חושב) וקירור שמן לדיסקים. מאחורה יש וונטרה גדולה כזאת שהיא דיי שקטה.

פורסם

לא נראה לי שזה כל כך רועש או ששיטות המדידה שונות - שימו לב לטבלה פה הגורסת כי המאורר של 4600 פועל בעוצמת רעש של:

70DB - eVGA GeForce4 Ti 4600

66DB - Chaintech GeForce4 Ti 4600

מה שבהחלט לא נראה לי הגיוני!

פורסם
  • מחבר

זה המאוורר של החברות.

למישהו פה יש ג'יפורס4 טי4600 של צ'יינטק לבדיקה? ;D

פורסם

ו-77 זה מה שהיה אתמול בלילינבלום 25. אבל ה-master of puppets בחמש וחצי בבוקר היה בדיוק במקום :)

זה רק אני או שהמוזיקה שמה לגמרי רועשת בטירוף וחסרת כל פרופורציות?!

שמתי לב שבוע שעבר שאחד הרמקולים שלהם בכלל התפוצץ (היה חור באחד החלקים שלו), והיה לי רעש באוזניים במשך יומיים.. מוזיקה טובה, אבל דיי נמאס לי מכל הסבל אחר כך..

נו באמת, זה ברור שהדירוג דציבלים של annadtech לא נעשה באותה השוואה למאווררים שאנחנו רגילים אליהם (כמו ה-Delta), נראה לך באמת שהדבר הקטנצ'יק הזה יותר רועש מ-Delta 80mm 80CFM?!

ברור שלא!

הרי אפילו על המאורר של הראדון 9700 המקורי הם אמרו 61dBA וברור שהוא לא רועש כמעט!

מכאן ניתן להסיק שיחסית לכרטיס מסך המאורר רועש וניתן לשים לב אליו כי יש לו pitch מסויים.

אבל בלתי ניתן להשוות את זה ל-Delta.

נקודה חשובה שהם כן ציינו - מאוורר שמסתובב מהר יש לו סבירות יותר גבוהה לכישלון...

אני הייתי מחכה להרשקולס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים