פורסם 2006 באפריל 1619 שנים שלום!אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלותאני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו?דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אםהמחשב ישמש בעיקר למשחקיםכמו כן אני מתכנן OCתודה מראש על העזרה
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים לאוברקלוק לך על האופטרוןהוא משמעותית יותר חזק באוברקלוקלגבי הלוח אם מה התקציב והדרישות?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים על הנייר ההבדלים הם בבקר זיכרון ובגודל הL2 קאש.באופטרון הקאש הוא 1MB תמיד.בA64 X2 הוא או 1MB או 512KB תלוי בדגם.בשביל OC כמובן עדיף את האופטרון, מכיון והוא בא עם בקר זיכרון מובחר(כמו הFX) הוא נותן ביצועים ממש טובים בOC.לעומת זאת אם הOC לא מתוכנן וההשוואה היא בין OPTERON 165 לבין A64X2 3800 אז לדעתי עדיף את הA64X2.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר OKקודם כל תודה על התגובות!דבר שני יש לי שאלה נוספת נניח שאני לוקח X2 מסויים ואופטרון מוסיים ולשתיהם יהיה את אותה כמות קאש האם הביצועים של שתיהם יהיו זהים לחלוטין?בקשר ללוח אני פשוט רוצה את הלוח שיתן לי את התמורה הכי טובה לכסף הדרישות שלי מהלוח הן אובר קלוקר כמה שיותר טוב אין צורך בSLI אז על איזה דגמים היתם ממליצים?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר כן אבל האופטרון גם יותר יקר. אתה הולך למכור את הזכרונות? 8) למה שאני ימכור את הזיכרונות
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים OKקודם כל תודה על התגובות!דבר שני יש לי שאלה נוספת נניח שאני לוקח X2 מסויים ואופטרון מוסיים ולשתיהם יהיה את אותה כמות קאש האם הביצועים של שתיהם יהיו זהים לחלוטין?בקשר ללוח אני פשוט רוצה את הלוח שיתן לי את התמורה הכי טובה לכסף הדרישות שלי מהלוח הן אובר קלוקר כמה שיותר טוב אין צורך בSLI אז על איזה דגמים היתם ממליצים?אם תדר השעון זהה התשובה היא כן.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אופרטון היעוד העיקרי שלו זה שרתים לכן מדובר במעבים ברמה גבוה (ב OC ניראה לי שהאופרטון נהיה יותר טוב מה 3800 אבל אני לא זוכר בדיוק יכול להיות גם שזה היה אופרטון אחר ולא הדגם שהוא רוצה)
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר אבל זה שהוא מיועד לשרתים לא פוגע ביכולת שלו במשחקים? כאילו במולטימדיה?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אבל זה שהוא מיועד לשרתים לא פוגע ביכולת שלו במשחקים? כאילו במולטימדיה?ממש לאהOPTI ל939 זה VENIS עם בקר זיכרון שונה(בערך)
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר OKהבנתי אז אני כניראה אלך עליו אם ככה...אז נשאר רק לבחור לוח אם מתאים אז כמו שציינתי קודם מה הם הדגמים המובילים לדרישות שציינתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.