פורסם 2006 באפריל 1619 שנים ערב טוב לכולםמאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות..ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל.השאלה אם זה בכלל שווה תכסף.לדוגמא:http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000(לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אם ממש ממש יש לך בעיה בתקציב או שאתה לא תשקיע יותר, אז אין לך ברירה......... אני אישית, ת'אמת, גם לי הייתה פעם בחדר מערכת כזאת זולה, יחסית למחיר שלה, סיפקה אותי בהחלט והייתי מרוצה, אם אתה לא איזה אדיופיל או משו גם אתה תספתק (כל עוד זה לחדר שינה ולא לסלון, וכל עוד אתה לא רוצה רמקולים שיפוצצו לך ת'חדר, אלה משהו פסדר שתוכל לראות איתו סרטים בסבבה)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר תענוגזה לחדר ואני לא אודיופיל.. רק צריך שישמעו סבבה ויראו סבבהמישהו יכול לתת לי אזה עצה איפה מוכרים עוד סטים זולים כאלה ואזה DVD עדיף (ראיתי שיש מלא חברות)מן הסתם שיקרא divx וכתוביות
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אם אתה חייל ואתה לא מחפש איכות-על בסאונד אז המערכת הזו מספיק טובה בשביל מה שרשמת...והתמונה לא תצא באיכות הכי הכי גבוהה שיש אבל היא גם מספקת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.