פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אתה צריך לעשות דבר אחד להביא את מהירות הFSB של הלוח ל400MHZ אפילו אם תוריד מכפלהתעלה מ166 ל200
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר עדו דבר יפה בלוח הסוס שליאין לי מקום לגעת במכפלות.....רק במהירות באס ובתזמונים של הזכרונות..=/
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים fx זכרונות טובים מאוד לי אישית היו זוג על המערכת הם לא היו שלי אבל בכל זאת אחלה זיכרונות.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר fx זכרונות טובים מאוד לי אישית היו זוג על המערכת הם לא היו שלי אבל בכל זאת אחלה זיכרונות.אחי בבקשה תראה את כל התרד (אני לא הטלתי ספק בFX וכבר הגענו למקום אחר..)ונחזור להערה שליעדו דבר יפה בלוח הסוס שליאין לי מקום לגעת במכפלות.....רק במהירות באס ובתזמונים של הזכרונות..=/יש משהו לעשות בדבר?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים You must to set the FSB to 200Mhz.If you want to keep on the CPU frequency , set the multiplier to 10.5
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא כל כך קל לשנות בלוח שלו מכפלה , זה כבר עניין פיזי.בחלק העליון של הלוח יש לך מעגל סווטצ'ים , ציירתי לך תמונה המראה לך אילו סוויטצ'ים אתה אמור להפעיל ולכבות כדי לשנות מכפלה.אני ממליץ 10x/200Mhz Bus[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר You must to set the FSB to 200Mhz.If you want to keep on the CPU frequency , set the multiplier to 10.5 אין לי multiplier בביוס..לא כל כך קל לשנות בלוח שלו מכפלה , זה כבר עניין פיזי.בחלק העליון של הלוח יש לך מעגל סווטצ'ים , ציירתי לך תמונה המראה לך אילו סוויטצ'ים אתה אמור להפעיל ולכבות כדי לשנות מכפלה.אני ממליץ 10x/200Mhz Busאני מעדיף לא להתעסק בלוח פיזית כי הרסתי תלוח שלי ככה פעם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.