פורסם 2006 באפריל 1619 שנים http://img393.imageshack.us/img393/9542/kaspersky1oi.jpg האנטי וירוס חוסם את התולעת/וירוס/מה שזה לא יהיה כל הזמן (כמה פעמים ביום), מישהו יודע מה זה/למה זה? תודה.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים תעבור לAVG או BITDEFENDER ...איכשהו יש "התקפות" וסתם איזה וירוס כל סריקה שאף פעם לא יימחק(בקספרסקי...)...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אני חושב שהוא מקפיץ לך הודעה יש לך צ'קבוקס קטן - אל תודיע לי על התקפה כזאת בפעם הבאה או משהו בסיגנון...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים הוירוס הזה הוא לא אמיתי זה תקלה בגירסה הצפציפית שלך, אפילו באתר של קספרסקי רשום משהו על זה. תחזור לגירסה הישנה והטובה.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים תעבור לAVG או BITDEFENDER ... איכשהו יש "התקפות" וסתם איזה וירוס כל סריקה שאף פעם לא יימחק(בקספרסקי...)... AVG לא ממש נוח וטוב BD נוח וטוב אבל אוכל זיכרון עברתי ממנו לnod32 בנתיים עושה את העבודה...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר הוירוס הזה הוא לא אמיתי זה תקלה בגירסה הצפציפית שלך, אפילו באתר של קספרסקי רשום משהו על זה. תחזור לגירסה הישנה והטובה. תודה רבה :xyxthumbs: אני חושב שהוא מקפיץ לך הודעה יש לך צ'קבוקס קטן - אל תודיע לי על התקפה כזאת בפעם הבאה או משהו בסיגנון... את זה גם אני יודע לעשות, זה לא היה הרעיון בדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.