פורסם 2006 באפריל 1619 שנים שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים שילמת תמורת רישיון אחד - והתקנת שלושה!נסה להתקשר למייקרוסופט ישראל ובדוק איתם האם ניתן לקנות לאותו מס' סידורי עוד שני רישיונות או להגיע להסדר אחר.מבחינה חוקית זאת האופציה הטובה ביותר בשבילך.בהצלחה.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר אוקיי אני יתקשר!!משהו גם עשה את זה ויודע מה לעשות?כמה יעלה לי מפתח מוצר חדש??
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים זה אמור לעלות לך 120ש"ח עים אני לא טועה אבל עים יש לך את הרישיון תגיד למיקרוסופט שלא ידעת שזה יכול להגמר.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תבדוק חלק מהרשיונות מתאימים ל 1-2 מחשבים, אז תנהג בהתאם, בכל מקרה אתה צריך לקבל רישיון אחד לפחות ללא תמורה כי כבר שילמת.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים שלום לך,ההודעה שאתה מקבל מופיע בדרך כלל בתהליך הפעלת ה Windows או במה שנקרא תהליך האקטיבציהכלומר ניתן להפעיל את המוצר דרך האינטרנט פעם אחתמעבר לזה דרושה הפעלה דרך מרכז האקטיבציהזה מרכז שיושב במצרים, יש להם דוברי עבריתהשיחה היא חינם המספר הוא 0080022848283למידע נוטף פנה למיקרוסופט ישראלא-ה 8-18 09-7625400אין לך מה לקנות רשיון חדשהמשך יום נעים
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר yanivrosen תודה לך על כל המידע!!לפי המידע אני מניח שעשיתה את התהליך הזה כבר ואשמח אם תענה לי על השאלות הבאות!!הם יתנו לי להפעיל אותו נכון??מה הם ישאלו אותי כי הרי אני קניתי את המחשב אבל זה מהישראקרט של אח שלי והפרטים שלו!!אשמח אם תעזור לי שאני ידע איזה פרטים להכין לפני שאני מתקשר אליהם!תודה
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים גם לא היתה בעיה עם אקטיבציה-נשרף לי הלוח אחרי חודשייםהתקנה נוספת היתה בלתי אפשרית(אקטיבציה) התקשרתי למיקרוסופט ואחרי מרתון של שיחות עם המנהל של המנהל וכו'בקיצור אמרו לי שאין מה לעשות אם העותק הוא oem ככה שיש לי דיסק ווינדוס מקורי שלא שווה כלוםהם מאוד קשים בקטע הזה
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים דוקא יש בעיה..חלונות XP בגירסת OEM אמור לעבוד רק על אותו מחשב שהוא הותקן עליו ונעשתה עליו האקטיבציה בפעם הראשונה.ולכן אחרי שינוי חומרה גדול כמו החלפת לוח והחלפת רכיבים שונים צריך לבצע שוב אקטיבציה.בכל אופן תמיד אפשר להתקשר למיקרוסופט ולבקש לעשות אקטיבציה כי אין לך חיבור לאינטרנט.ואז יותר פשוט להשיג מהם את הקוד גם במקרה שהתקנת מחדש את הוינדוס על מחשב אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.