פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אני רואה הוא רציני ביותר הבנאדם הזה ברמה של אופניטר וחבריונחמד מאוד!!רק שתבינו מעבד שעולה פי 10 פחות ממנו עשה 6 ג"ה עם אותה מערכת קירור
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא יאומן! פשוט טירוף ;Dחבל שאין בנצ'ים :-\עריכה, בעצם כן יש והתוצאות מדהימות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מעניין אם הוא כיבה את HT, אני מתאר לעצמי שאם לא, אז בלי HT הוא יקבל זמני SPI עוד יותר טובים!
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב ומאיפה תשיג את החנקן הנוזלי?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא ממש קשה להשיג חנקן נוזלי תאמת זה גם לא ממש יקר הקטע זה שחנקן נזלי זה מערכת קירור תמידית הנוזל יגמר מתישהוא אז אתה תצטרך כל איזה חצי שעה-שעה לשים לו עוד אם לא המעבד ילך ודבר שני מגיע לחברה האלה כל הכבוד לא רק על ההשיג (שדרך אגב באמת מדהים- מהירות יותר מכפולה) אלא גם על התמונות למטה על אופן ההכנה של כל המערכת ממש אהבתי הייתי רוצה לראות עוד תמונות כאלה כל הכבוד על ההשקעה :yelclap:
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא ממש קשה להשיג חנקן נוזלי תאמת זה גם לא ממש יקר הקטע זה שחנקן נזלי זה מערכת קירור תמידית הנוזל יגמר מתישהוא אז אתה תצטרך כל איזה חצי שעה-שעה לשים לו עוד אם לא המעבד ילך ודבר שני מגיע לחברה האלה כל הכבוד לא רק על ההשיג (שדרך אגב באמת מדהים- מהירות יותר מכפולה) אלא גם על התמונות למטה על אופן ההכנה של כל המערכת ממש אהבתי הייתי רוצה לראות עוד תמונות כאלה כל הכבוד על ההשקעה :yelclap: הדהימו אותי... תגידו מה המהירות הכי גבוה ב-mhz שהגיעו אליה בכלל?(לא לגבי המעבד הזה אלא לגבי כל מעבד בכלל)
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא ממש קשה להשיג חנקן נוזלי תאמת זה גם לא ממש יקראתה לא מבין בזה כלום נכון..?לך תשיג לי חנקן נוזלי עכשיו מאיפה!?את המחירים אתה בכלל לא יודע אבל רק המיכל שבו נמצא החנקן הנוזלי שווה כמה מאות או יותר..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.