עבור לתוכן

מחשב משחקים, עד 15,000 שקלים

Featured Replies

פורסם

^^

במקרה של המכירה, הוא יכול להיות יותר חכם, לקנות כבר היום לוח עם כרטיס מסך מובנה, וכשהקונרו יצא יהיו לו 7000 שלקים ככה לקנות לוח+מעבד+זיכרונות+דיסק קשיח+מארז וספק, הדיסק המארז והספר למחשב שהוא יבנה בעזרת ה805 והשאר למחשב הראשי. ככה הוא גם מרוויח מכונת עבודה עתידית די בריאה וגם מחשב מאוד חזק... =]

• תגובות 37
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:-\

אתם קצת מגזימים.

אולי שיקנה כבר פנטיום 3 משומש?

פורסם

P3 משומש זו אפשרות, אני חושב שWILLAMTE יהיה עדיף אבל יותר מזה לא צריך...

וברצינות, אם תבדוק, מערכת של 15000 שקלים תתן לך לא יותר מ10% יותר תועלת (ביצועים) ממערכת של 8000-9000 שקלים ובעוד שנה שתיים תהיה שווה רק במעט יותר. ככה שהרבה יותר הגיוני ומשתלם לקנות מערכת ב8000-9000 שקלים ולשים כסף בצד ולשדרג את המערכת הזו עם הזמן.

פורסם

יואב מציע הצעה לא רעה.

אם הוא קונה את הלוח הזה במקום הלוח שהצעתי:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1730&products_id=11711

הוא יכול, יחד עם השדרוג לקונרו, לקנות את החלקים הבאים:

כמות. מוצרים סה"כ

2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח

1 Compucase 6A19 Midi Tower 359 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulkאחריות יבואן רשמי LG בישראל

- Ide Cable : ללא כבל

- אחריות : שנה 229 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 330 ש"ח

סה"כ 1,538 ש"ח

ואז לא רק שהוא לא מפסיד 1500 שקלים, הוא מקבל חיית עבודה נוספת למכונת משחקים מטורפת. רעיון מצויין, יואב (אה כן, ועדיין נותרו לו 2500 שקלים לתקציב :P)

פורסם

ד"א, שהוא יקנה קונרו לך תע מה יהיו המחירים של הזיכרונות... בטח באותו מחיר אפשר יהיה להשיג שני ג'יגה או משהו כזה :P

שבהם הוא יוכל לקנות LCD טוב לעצמו ולהעביר את הישן למכונת עבודה.. וככה הוא השתמש ב15000 שקלים בצורה הכי יעילה והכי חכמה שאפשר...

פורסם

אתם הולכים רחוק מדי

אתם יוצאים מנקודת הנחה שהוא באמת צריך עוד מחשב

(ושיש לו עוד מסך)

אתם מתעלמים מהעובדה שהוא ביקש משהו שלא יצטרך לשדרג בשנה הקרובה

אני מציע שתחכו לתגובה שלו

פורסם
  • מחבר

שוב, תודה על התגובות. אלך על מפרט דומה לזה שהציע Dr. n00b.

אז לפני שאני מזמין, תהיה אחרונה -

למיטב הבנתי, אין כרגע סיבה ממשית לעשות שימוש בשני כרטיסי 7900 (למשל) בתצורת SLI, כיוון שהמגבלה היא המעבד, ולא כרטיס המסך.

אם ארכוש כרגע כרטיס אחד, אני מניח שלא אוכל בעתיד (לאחר יציאת הקונרו לשוק והחלפת המעבד\לוח) לרכוש כרטיס נוסף ולהפעילם בתצורת SLI, כיוון שהם לא יהיו זהים לחלוטין.

אמת? הצעה חלופית?

פורסם

אל תקנה SLI זה בזבוז כסף... יהיה יותר משתלם לקנות עכשיו כרטיס ב2200 ועוד שנה כרטיס ב2200 מאשר עכשיו SLI...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים