עבור לתוכן

האם ה- P180 של Antec הוא הכי טוב בטווח המחירים שלו?

Featured Replies

פורסם

אם כך הדבר אז זה עוד מארז שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות :s07:

פורסם
  • מחבר

הכל שאלה אם הוא יצדיק את המחיר הזה...

ה- P180 יחסית במחיר סביר ואם ה- TJ07 אמור לעלות כפליים הוא יהיה חייב להצדיק את זה. מבחינת מראה זה עניין של טעם. שה- TJ07 יגיע לארץ אני ידע איזה מבין שלושת המארזים לבחור: ה- P180, Stacker 830 או ה- TJ07

פורסם

Front Fan (Intake): One 120x120x25 mm (LED); Rear Fan (Exhaust): One 120x120x25 mm

זה מהאתר של CoolerMaster

פורסם

מה רע בP180 שאתם אומרים לו לקחת מארזים אחרים?

פורסם

מארז מצוין אף אחד לא אמר לו לקחת משהו אחר

פורסם
  • מחבר

נראה לי בעייתי הקטע של הספק בתחתית המארז ב- P180 שלא לדבר על זה שה- 830 עשוי אלומניום. ספק בתחתית המארז אומר שכל האוויר החם יעלה למעלה. הביקורות שקראתי על ה- P180 אומרות שהקירור במארז מצויין עדיין נראה לי מוזר. על ה- TJ07 אני חושב שאני יוותר גם בגלל שהוא עשוי מתכת כולו אבל בעיקר בגלל המחיר. כמה אנשים ששאלתי כולם הסכימו שה- 830 נראה גם הכי טוב והאמת שגם לדעתי הוא נראה הכי טוב...

ההבדל בין ה- 830 ל- P180 הוא כ- 450 ש"ח וזה הבדל משמעותי :-\

פורסם

vה-TJ07 לא עשוי מתכת כולו. רק השטח המוקצה ללוח האם.

בלי קשר לזה, הוא עדיין מארז מעולה - אבל ה-830 פשוט טוב יותר לטעמי.

פורסם

אז שים את הספק למעלה

פורסם
  • מחבר

אז שים את הספק למעלה

יש אפשרות כזאת ב- P180? איפה??

0,1425,sz=1&i=101109,00.jpg

פורסם

כל העניין של לשים את הספק למטה זה לבודד את החום שהוא פולט, שלא יחמם את שאר הרכיבים

פורסם
  • מחבר

אז לא הגיוני לשים אותו למעלה? מעל הרכיבים כדי שהאוויר החם שהוא פולט ומעלה למעלה לא ישפיע?

פורסם

כשהוא למעלה הוא מחמם את חלל המארז, ולא כל החום שהוא פולט יוצא החוצה

כשהוא למטה, הוא מבודד משאר המארז (שים לב - הוא לא "סתם" למטה, יש שם בידוד), החום שלו לא מגיע אל שאר הרכיבים

פורסם
  • מחבר

450 שקל זה הרבה כסף וזה ההבדל בין ה- 830 ל- P180

מבחינת המראה ה- 830 מיוחד יותר לטעמי אבל אני לא יודע אם שווה לשים עוד 450 שקל :nixweiss: אני מניח שאני יקבל החלטה בימים הקרובים ויעדכן...

אם יש למישהו מהעוזרים עוד משהו שרוצה לייעץ לי בנדון אני ישמח. הוצאה של 1000-1500 ש"ח היא לא קטנה והייתי רוצה לכסות את ההתלבטות מכל הכיוונים!

תושנ לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

אופס

איכשהו הבנתי שבשאלה התכוונת ל-830 :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים