עבור לתוכן

לוח אם מבוסס צ'יפסט 865P - האם יש סיכוי שיתמוך ב 200 מה"ז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי לוח אם מתוצרת אינטל מבוסס צ'יפסט 865P, הבנתי שהוא תומך במעבדים עד לבאס של 533 יש לי הזדמנות להשיג מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.8C שעובד בבאס של 800 האם הוא יזוהה ע"י הלוח כמו שצריך או שיזוהה במהירות 14*133=1860 מה"ז או שלא יזוהה בכלל.

יש לציין שבביוס יש אוציה לזיהוי זכרונות במהירות 200 מה"ז.

פורסם

כל לוח עם 865P יעבוד עם מעבד 800FSB

פורסם

המעבד יזוהה כ2800 אבל יעבוד באנדרקלוק על 1860

במידה ותרצה להחזיר אותו למהירות המקורית תיאלץ להמהיר את הלוח ב50%

פורסם

ציפסט 865P תומך ב-200MHZ, האחרון שהיה עד 133 היה ה-845.

ז"א שמעבדים של 800FSB יעבדו בלי בעיות, ולא צריך "להאיץ" את הלוח לשום מקום.

גם טיפה מידע על הלוח הספציפי לא יזיק

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני שאלתי את השאלה הזאת היא כי באתר של אינטל כתוב במפורש שהלוח תומך עד באס של 533 זה הרעיון של 865P בניגוד ל 865PE או 875 או 848. מה גם שזה לוח מקורי של אינטל - INTEL D865PCD - BASED ON 865P מכאן הספקות שלי.

תקראו גם בסטיקי על צ'יפסטים ותראו ש 865P תומך עד 533.

פורסם

פתחת כבר איזה מאה ת'רדים על מערכות מבוססות סוקט 478\A - מה קורה לך? :smile1:

פורסם

ציפסט 865P תומך ב-200MHZ, האחרון שהיה עד 133 היה ה-845.

ז"א שמעבדים של 800FSB יעבדו בלי בעיות, ולא צריך "להאיץ" את הלוח לשום מקום.

גם טיפה מידע על הלוח הספציפי לא יזיק

צ'יפסט 865P לא תומך בFSB800

http://intel.com/products/chipsets/865p/index.htm

פורסם

OK סבבה. אז נגיד שהוא לא תומך. איזה ציפסט נמצא ב-AI7? ה-PE? כי בכמה מקומות שמעתי שיש בו 865P, יכול להיות שאני טועה כמובן. כל העניין הזה עם הציפסטים של אינטל עדיין מבלבל אותי, ואני לא מעודכן, עד לא מזמן ההיתי בן אדם של AMD...

יכול מאד להיות גם שאם תמצא את ה-PLL על הלוח, אולי תוכל לעשות אוברקלוק עם משהו כל ClockGen?

פורסם

אהם אנשים, 865P לא תומך ב800FSB, ה865PE כן לעומת זאת.

פורסם
  • מחבר

פתחת כבר איזה מאה ת'רדים על מערכות מבוססות סוקט 478\A - מה קורה לך? :smile1:

אצלי הכל בסדר ואיתך?

אם אין לך מידע מועיל יש חבלים שאפשר לקשור איתם את הידיים שימנעו ממך להקליד שטויות וכו'.

פורסם

יש עוד שימושים לחבלים :nixweiss:

ואם בשטויות עסקינן תעיף מבט בכל הת'רדים שפתחת ::)

פורסם
  • מחבר

אני פותח ת'רד לחדד ידע מסוים שלי. אם זה לא נראה לך חפש פורומים אחרים, אם נראה לך תתרום מהידע שלך. אני לא פותח תרדים כדי להגדיל את כמות התגובות שלי, אין לי זמן מיותר לזה.

פורסם

תפסיקו שניכם

התגובה הבאה שלא לנושא מזכה את בעל ההודעה באזהרה

פורסם

533/400 MHz system bus Supports the Intel® Pentium® 4 processor for today's performance and mainstream computing needs.

Supports Hyper-Threading Technology Delivers increased system responsiveness and performance.

478-pin processor package compatibility Supports the highest performance Intel® desktop processors with the flexibility to support other 478-pin Intel processors.

Intel® Accelerated Hub Architecture Dedicated data paths deliver maximum bandwidth for I/O-intensive applications.

Dual-Channel DDR 333/266 SDRAM Dual channel DDR memory for increased performance across a range of memory configurations.

Download Dual Channel DDR Memory Advantage[PDF 318KB]

AGP 8X interface Highest bandwidth graphics interface enables upgradeability to latest graphics cards.

אולי הבלבול נובע מכך שהוא תומך בבאס של עד 533 אבל גם בHT וDC(או כי אתה סתם...),ההסבר ההגיוני הוא שהשבבים האלה נועדו למערכות HTPC וכד'.

שאלות?

פורסם
  • מחבר

אני ציינתי שהוא מזהה בביוס זיכרון DDR 400 וגם תומך ב HT אז אני מנסה לראות אולי הוא יתמוך בבאס של 200 ~ 800.

אני ראיתי בהשוואה של לוחות שלקחו לוח של אסוס מבוסס על צ'יפסט 865P ועשו לו פלאש עם ביוס של לוח מבוסס על 865PE והעדכון הצליח והלוח זיהה מעבד שעובד בבאס 200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים