פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים שמע מספיק תוכנה אחת או שתיים להורדת כל הזבל שמתקבל מהאינטנט ועוד אנטי וירוס אחד טוב.. (אני משתמש בנוטרון 02 למרות שלא אוהבים אותו פה, הוא נוח לי לשימוש, לא מכביד על המחשב, ובנתיים עושה את העבודה).ואתה יכול להריץ תוכנות ביצועים (יש כאן בהורדות) לבדוק את הביצועים של כל רכיב במחשב, אם זה חשוב לך..אבל בעיקרון אתה צריך לראות שהמחשב רץ חלק (תלוי בחומרה) וזהו.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים למה כ"כ הרבה תוכנות ?אני משתמש באנטי ספייוור של מייקרוסופטאנטיוירוסותוכנה אחת שמנקה הכל (קבצים זמניים , רגיסטרי ועושה עוד דברים...)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים The UnKnown - שמע גבר תעיף את כל ארבעת התוכנות שלך ותשים תוכנות איכותיות כאלה. spyware doctor 3.8 - תוכנה נגד ספיי רוגלות וכאלה כוללת כל מה שצריך להגנה. kaspersky 5.0 - אנטי וירוס כמו שכולם יודעים קל נוח ופשוט טוב! Registry Mechanic 5.2 - טיפול מקיף ברג'יסטרי. CCleaner - תוכנת ניקוי, טיפול בזבל שאריות במחשב וכדומה תוכנה מצויינת וגם חינמית! וזהו בערך רק תעשה איחוי דיסק פעם בחודש והכל יהיה חלק ותקין. Diskeeper 10 - איחוי דיסק. בהצלחה.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר The UnKnown - שמע גבר תעיף את כל ארבעת התוכנות שלך ותשים תוכנות איכותיות כאלה. spyware doctor 3.8 - תוכנה נגד ספיי רוגלות וכאלה כוללת כל מה שצריך להגנה. kaspersky 5.0 - אנטי וירוס כמו שכולם יודעים קל נוח ופשוט טוב! Registry Mechanic 5.2 - טיפול מקיף ברג'יסטרי. CCleaner - תוכנת ניקוי, טיפול בזבל שאריות במחשב וכדומה תוכנה מצויינת וגם חינמית! וזהו בערך רק תעשה איחוי דיסק פעם בחודש והכל יהיה חלק ותקין. Diskeeper 10 - איחוי דיסק. בהצלחה. בנוגע לכל התוכנות שיש לי אני ממש מרוצה, רק האנטיוירוס היה לי קספרסקי ופשוט ביום אחד הוא החל לעשות בעיות ומאז לא מתאפשר לי להתחבר לאנטרנט איתו וגם הוא משבש לי את הרשת הביתית מסיבה כלשהו, הוא הכי טובה וקליל שיש... נכון לעכשיו אני עם AVG שהוא בסדר אבל אני ממש לא בטוח בנוגע להגנה שהוא מספק, פיתרון מישהו בנוגע לקספרסקי? תודה רבה אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.