פורסם 2006 באפריל 1519 שנים קיצור היתי אמור לקנות מחשב ב7000-8000 ככה עוד איזה שבועיים ואז אמרו לי תחכה לam2 תחכה לקונרו אמרתי טוב זה לא הרבה זמן אז נגיד אני יחכה לקונרו ואז כמה חודשים אחרי הויסטה יוצאת בתחילת 2007 נראה לי וכל מיני אומרים שהיא תיתמוך רק בdx10 וכל מיני שטויות כאלה אז אני לא מבין מה עדיף לי לחכות עד שהויסטה תיצא כי זה עוד חצי שנה ככה וכבר אין לי כוח אני רוצה מחשב חדש או שסתם זיינו תשכל ואני יוכל לקנות כבר מחשב מתי שהקונרו יצא :s05:
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר לא אחי סתכל אמרו שאם סתם נגיד מישהו יקנה מחשב לפני שיצא הויסטה יכול להיות נגיד שאיזה חלק לא יתמוך בה והוא לא יעבוד ושיצטרך לקנות חדש שיתמוך אז זה יענו סתם זיון שכל או שזה באמת ועדיף לחכות לויסטה ואז לקנות תמחשב?או שאפשר כבר לקנות קצת אחרי הקונרו?עריכה:תקרא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176599.0כן לזה התכוונתי לא הבנתי משמה כלוםםםםםםם הם אומרים dx10 כל מיני דברים אז זה למה שאני שואל אז אם עדיף לי לקנות אחרי שיוצא הויסטה או לפני
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לא יכול לקרות שאתה קונה מחשב עכשיו והוא לא יתמך על ידי הויסטה.אם אתה יכול לחכות לקונרו, למה לא.אם המחשב שלך באמת עולה לך על העצבים, ה Athlon 64 X2 מעולים.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים יותר פשוט לקנות Conroe / AM2 עם כרטיס מסך פשוט במונחים תקציביים (או אפילו יד שנייה) ואז כשייצא Windows Vista לשדרג רק כרטיס מסך עם הכסף שהשארת בצד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים ליאור,היה פה גם ת'רד על זה והוזכר שזה ידרוש זכרונות ECC,יש בזה אמת?האם הלוחות היום(הבקרים,נכון יותר) תומכים ב-ECC?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים האמת היא שציינתי את זה בביקורת הקודמת שלי על ה-Asus A8R-MVPהבקר זכרון על המעבד תומך בזכרונות ECC. אבל אין דבר כזה דרישה לזכרונות ECCהדבר הכי קרוב זה באופטרונים יש חובה להשתמש בזכרונות ECC REG (לא סתם ECC)מה שכן יש זה כנראה שתצא המלצה ממיקרוסופט לעבוד עם זכרונות ECC ליציבות מלאה
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים חחח מה הויסטה לא יהיה יציב? זה כמו להגיד לנהג שיסע באוטובוס כי הרכב שלו עלול להתפרק בזמן נסיעה..ואלא זכרונות לא זולים.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים העניין הוא שלרוב מאשימים את מיקרוסופט על בעיות שמקורן בעיקר בזכרון לא יציב / לא טוב / איבוד מידע בזכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.