עבור לתוכן

שאלה על הקונרו והויסטה ובכללי על כל החידושים שאמורים לצאת

Featured Replies

פורסם

קיצור היתי אמור לקנות מחשב ב7000-8000 ככה עוד איזה שבועיים ואז אמרו לי תחכה לam2 תחכה לקונרו אמרתי טוב זה לא הרבה זמן אז נגיד אני יחכה לקונרו ואז כמה חודשים אחרי הויסטה יוצאת בתחילת 2007 נראה לי וכל מיני אומרים שהיא תיתמוך רק בdx10 וכל מיני שטויות כאלה אז אני לא מבין מה עדיף לי לחכות עד שהויסטה תיצא כי זה עוד חצי שנה ככה וכבר אין לי כוח אני רוצה מחשב חדש או שסתם זיינו תשכל ואני יוכל לקנות כבר מחשב מתי שהקונרו יצא :s05:

פורסם

לא הבנתי את השאלה

אתה בעצם שואל האם לחכות לAM2,קונרו או לVISTA?

פורסם
  • מחבר

לא אחי סתכל אמרו שאם סתם נגיד מישהו יקנה מחשב לפני שיצא הויסטה יכול להיות נגיד שאיזה חלק לא יתמוך בה והוא לא יעבוד ושיצטרך לקנות חדש שיתמוך אז זה יענו סתם זיון שכל או שזה באמת ועדיף לחכות לויסטה ואז לקנות תמחשב?או שאפשר כבר לקנות קצת אחרי הקונרו?

עריכה:

כן לזה התכוונתי לא הבנתי משמה כלוםםםםםםם הם אומרים dx10 כל מיני דברים אז זה למה שאני שואל אז אם עדיף לי לקנות אחרי שיוצא הויסטה או לפני

פורסם

לא יכול לקרות שאתה קונה מחשב עכשיו והוא לא יתמך על ידי הויסטה.

אם אתה יכול לחכות לקונרו, למה לא.

אם המחשב שלך באמת עולה לך על העצבים, ה Athlon 64 X2 מעולים.

פורסם

יותר פשוט לקנות Conroe / AM2 עם כרטיס מסך פשוט במונחים תקציביים (או אפילו יד שנייה) ואז כשייצא Windows Vista לשדרג רק כרטיס מסך עם הכסף שהשארת בצד

פורסם

ליאור,היה פה גם ת'רד על זה והוזכר שזה ידרוש זכרונות ECC,יש בזה אמת?האם הלוחות היום(הבקרים,נכון יותר) תומכים ב-ECC?

פורסם

האמת היא שציינתי את זה בביקורת הקודמת שלי על ה-Asus A8R-MVP

הבקר זכרון על המעבד תומך בזכרונות ECC. אבל אין דבר כזה דרישה לזכרונות ECC

הדבר הכי קרוב זה באופטרונים יש חובה להשתמש בזכרונות ECC REG (לא סתם ECC)

מה שכן יש זה כנראה שתצא המלצה ממיקרוסופט לעבוד עם זכרונות ECC ליציבות מלאה

פורסם

חחח מה הויסטה לא יהיה יציב? זה כמו להגיד לנהג שיסע באוטובוס כי הרכב שלו עלול להתפרק בזמן נסיעה..

ואלא זכרונות לא זולים.

פורסם

העניין הוא שלרוב מאשימים את מיקרוסופט על בעיות שמקורן בעיקר בזכרון לא יציב / לא טוב / איבוד מידע בזכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים