עבור לתוכן

מעוניין לקנות מצלמה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

העלתה נקודה חשובה, זה באמת נראה מגוכך התקציב הזה, ואני בטוח שאם היה לי תקציב כזה הייתי הולך לפחות לD-SPOT או לפורום של TED ::)

שכן שם נמצאים ה-צלמים.

בקיצור כמו שאמרתי, האדם לא מבין כלל בצילום ויש לו תקציב של כ-50,000 ש"ח, זה לא נראה מזור מדי? אז לי כן.

מי אמר שאני לא מבין בכלל בצילום ואם אתה מסיק מזה שאני לא מבין בכלל אתה טועה בגדול.

לגבי הפורומים שאמרת אני לא מכיר אותם ומשום מה אם אני לא מכיר אותם אני צריך לשאול פה.

וכן על זאת אני משוטט בין הפורומים השונים כדי לראות מה אנשים מציעים לפני שאני הולך לקנות משהו.

פורסם

תשמע אתה ילד בן 17 שאפילו לא יודע איך קורים למצלמה "שאפשר להחליף לה את העדשות" שטוען שיש לו 50,000 בשביל מצלמה?

בת'רד אחר אמרת שיש לך רק 5000 שקל בשביל מחשב נייד... אז או שיש לך סדר עדיפויות דפוק או שאתה משקר

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אני עובד מספיק כדי שיהיה לי סכומים כאלה וגםאני יודע לתקצב את הכסף שלי לדברים מסויימים

כך שאני יכול להרשות לעצמי לשים סכומים כאלה למצלמה +ציוד נלווה ולמחשב נייד.

זה ששכחתי איך קוראים "למצלמה שאפשר להחליף לה עדשות" זה עזוב

אבל זה שאתה בן 25 שחושב שמבין הכל בחיים שלו וקורא לי ילד אז יש לי מה להגיד לך אתה הילד כאן

פורסם

בקיצור העניין הזה לא משנה.

אם אתה אכן רוצה לרכוש מצלמה כזאת יקרה.

אז מהן הדרישות שלך?

האם יש לך נסיון קודם בצילום?

אתה מחזיק כעת במצלמה?

פורסם

אבל זה שאתה בן 25 שחושב שמבין הכל בחיים שלו וקורא לי ילד אז יש לי מה להגיד לך אתה הילד כאן

אני לא חושב שאני יודע הכל בחיים אבל אני יודע ש 5000 זה תקציב נמוך מדיי בשביל מחשב נייד ואילו 50,000 זה פשוט בזבוז כסף בשביל מצלמה רצינית ראשונה

ולכן אמרתי שאו שאתה משקר או שיש לך סדר עדיפויות מאוד מפוקפק שצריך להשתנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים