פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו את הברזל שמחבר את הכרטיס למארז קפלו אותו בצורה ישרה שהיה ישר בערך ניתן לעשות את זה אם פלייר עכשיו חברו אם אזיקונים שנותרו את המאוורים לברזל עכשיו מאוד חשוב לחזק את החיבור למארז מאוד חזק אם הוא יזוז אם המאוור ויעשה רעש שימו לב שזה לא יזוז ויצור מגע אם רכיב של במארז ואז זה יעשה רעש יש פה שקעה תגובות :xyxthumbs:
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני חושב שאני מבין על מה אתה מדבר אבל עים תועיל בטובך לעלות תמונות זה יהיה טוב.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים link=topic=176636.msg1516464#msg1516464 date=1145125831]אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: אני אני עובד על מדריך שכנראה יצא מחר אחי זה שיפור מ-צ-ו-י-ן ועוד במחיר אפסי יחסית. אני גם הכנתי כזה והוא ממש תותח, אבל אין לי חיישן טמפ' כדי לבדוק את ההשפעה. בכל מקרה הגעתי רחוק יותר באוברקלוק (עוד 60-80 לפחות, אני פשוט לא זוכר)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר חברה תנו תגובות ישבתי 30 דקות מיזמני צילמתי כתבתי ואני לא רואה פה אף תגובה
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים לא רוצה לבאס אותך אבל לא מבינים כלום מהתמונות האלה את המתח למאוררים לקחת מהספק או מה PCI?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.