עבור לתוכן

עזרה במפרט ב9000 ש"ח בבקשה:)

Featured Replies

פורסם

כמה אי דיוקים:

1) אם אתה רוצה לדאוג לשקט אז:

- קרור הציפסט הכי בעייתי. הקרורים הפסיביים "הרגילים" לא ממש מספיקים ל NF4 במיוחד באוברקלוק. קרור פסיבי איכותי יש על הלוח פרימיום של אסוס ואם שקט פקטור קריטי אז זו ה"בעיה" מספר אחת שצריך לדאוג לה לפני שקונים את המחשב כי להחליף לוח זה יהיה בעייתי.

- רצוי מאוד מאווררי 120 ולא 80. גם זה צריך להיפתר בזמן בחירת המארז.

- התקנה של קרור כמו ה BT דורשת פירוק הלוח (כדי לתפוס טוב את המפלצת). קרור כמו הפרו לא דורש פירוק. בכל מקרה אותו ניתן להוסיף יחסית בקלות מאוחר יותר.

- כנ"ל קרור לכרטיס המסך.

יש לי A8N-E ובאמת שלא שומעים את המאוורר שלו.

• תגובות 90
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם את של האלבאטרון הזול לא ממש שומעים. אבל עם הזמן הם מתחילים להרעיש, ועוד לא נתקלתי באחד שלא. יש כאלה שמסתובבים במהירות מאוד גבוהה ומרעישים מ DAY ONE. כמובן שאפשר להחליף את המאוורר אז, אבל אין מה להשוות ללוח עם קרור פסיבי טוב. זה בהחלט שיקול בעייתי כי קרור פסיבי איכותי זה מגניב ושקט, מצד שני הקפיצה במחיר גדולה. עוד אופציה זה לחבר את המאוורר (כל עוד שהוא תקין) לאישזהו פאןבאס כדי לשלוט על המהירות שלו.

פורסם

אם מורידים לו ת RPM אפשר לחיות איתו

פורסם

בהחלט כן.

הקטע המציק הוא שאני לא יודע עד כמה אפשר להחליף אותו בהתחשב בכך שהוא בדיוק מתחת לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז כמה דברים: תוספות כמו מאוורים וקירורים שונים למיניהם פחות קריטיים בשבילי כי תמיד אפשר להוסיף במידת הצורך.

זו ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי (סקאי פי סי ראשל"צ). אין להם את ה Coolermaster אז שמתי בינתיים בהצעה את ה ThermalTake.

נו חוות דעת על המחיר:

1 HEC ACE580 580W 20/24PIN 395 ש"ח

1 ThermalTake Swing vb6000 no psu 309 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro 128 ש"ח

1 Asus a8n-e 424

1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1575ש"ח

1 Leadtek GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,699 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 220 ש"ח

2 Twinmos 1GB DDR400 PC3200 848 ש"ח

1 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 476 ש"ח

סה"כ 6074 ש"ח

מע"מ 16.5% 971.81

סה"כ כולל מע"מ למזומן

7046 ש"ח

מבלי להתאמץ זה יסגר ב 7000 ש"ח בדיוק.

מה דעתכם?

פורסם

בסדר גמור חוץ מהמארז

פורסם

עם כל הכבוד ל TT, למארזים שלהם וספקי הכח שלהם, אני קניתי מארז וספק כח שלהם פעמיים. פעם ראשונה ופעם אחרונה.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע לגבי המארז, שמתי אותו רק לצורך השוואה של המחיר.

בכל אופן אני אבחר את אחד מהמארזים שלו ומחר אבצע את ההזמנה:)

תודה רבה! ואם יש הערות נוספות אני אשמח לשמוע

עריכה:

דבר נוסף ברשותכם. מה הייתם עושים בשביל להפוך את המערכת הזו לשקטה יותר? כי אני מעוניין, שמתי לב שאני כמעט תמיד מכבה את המחשב לפני שאני הולך לישון ובחדש אני ארצה להשאיר אותו דולק אז מה מבחינת מארז , ספק כוח, מאווררים וקירור הייתם מחליפים? במחיר של עד 7500 ש"ח בערך... עם חריגה של עוד קצת במקרה חריג..:)

תודה!

פורסם

1 Leadtek GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,699 ש"ח

נראה לי מוזר לא?

פורסם

זה ללא מע"מ...

המע"מ למטה

פורסם

כן אני יודע לגבי המארז, שמתי אותו רק לצורך השוואה של המחיר.

בכל אופן אני אבחר את אחד מהמארזים שלו ומחר אבצע את ההזמנה:)

תודה רבה! ואם יש הערות נוספות אני אשמח לשמוע

עריכה:

דבר נוסף ברשותכם. מה הייתם עושים בשביל להפוך את המערכת הזו לשקטה יותר? כי אני מעוניין, שמתי לב שאני כמעט תמיד מכבה את המחשב לפני שאני הולך לישון ובחדש אני ארצה להשאיר אותו דולק אז מה מבחינת מארז , ספק כוח, מאווררים וקירור הייתם מחליפים? במחיר של עד 7500 ש"ח בערך... עם חריגה של עוד קצת במקרה חריג..:)

תודה!

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204

וזהו, בערך.

הקירור של המעבד שבתקציב שלך שקט מאוד. במקרה הכי גרוע, אתה יכול לקנות את המאוורר הזה במקומו, שבא עם פאנל שליטה על מהירות (תוכל להפחית מהירות בלילה, לדוגמא): http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8198

אבל אני די בטוח שהארקטיק יהיה שקט כמו משרוקים לכלבים.

חוץ מזה, זה מאוד תלוי מי היצרן של המארז. ת'רמלטייק לדוגמא, על אף שהמארזים שלהם מחורבנים, מייצרים מאווררים שקטים מאוד. כנ"ל לגבי קולרמאסטר. סאן-בים לעומת זאת....

נשארנו רק עם הדיסק הקשיח. רוב האנשים ימליצו על סמסונג כדיסק השקט ביותר. היות ואני לא יודע אם יש דגם מקביל לדגם שלקחת מתוצרת סמסונג, אני יכול להמליץ לך בלב שלם על הMAXLINE III של מקסטור, שיהיה בעל ביצועים עדיפים, וגם שקט יותר.

לגבי המאוורר של הלוח אם, אלו נוטים לעשות רעש נוראי. אני לא יודע אם זה יהיה המצב עם המאוורר על הלוח שלך, אבל אם כן, קירור לצ'יפסט (ובNFORCE 4 מומלץ קירור אקטיבי, לא פאסיבי) של יצרן טוב עולה גג 40 שקלים.

זהו.

פורסם

עזבו...

פורסם

חוץ מזה, זה מאוד תלוי מי היצרן של המארז. ת'רמלטייק לדוגמא, על אף שהמארזים שלהם מחורבנים, מייצרים מאווררים שקטים מאוד. כנ"ל לגבי קולרמאסטר. סאן-בים לעומת זאת....

אשמח אם תוכל להסביר מדוע לדעתך מארזים של תרמלטייק מחורבנים... במיוחד החדשים שיצאו... :s05:

קולמאסטר גם-כן לא רעים בכלל... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים