עבור לתוכן

עזרה במפרט ב9000 ש"ח בבקשה:)

Featured Replies

פורסם

אני מסתכל באתר של מיקרוסופט וכתוב שם:

GPU PC systems should have a DirectX 9 class graphics processor.

http://www.microsoft.com/technet/windowsvista/evaluate/hardware/vistarpc.mspx

ובאתר של NVIDIA כתוב:

http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html

באמת. מקסימום קנה 7600GT ולא 7900GT וכשיצאו כרטיסי DX10 אם זה יהיה משמעותי תשדרג, אבל כרטיסי היי אנד ומיד ריינג יחזיקו וויסטה בקלילות. הם מחזיקים גרפיקות הרבה הרבה הרבה יותר אינטנסיביות.

• תגובות 90
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ומה דעתך לגבי סדרת המעבדים שעומדת לצאת?

ביוני AMD מוציאים סוקט חדש, שווה לחכות חודשיים בשביל זה? או בכלל..שוות לחכות נגיד לקונרו של אינטל ?

פורסם

ני משער שכל פנטיום 2.8 HT (בלי 64BIT בלי כלום מדור הסוקט478 הישן והטוב) עם ג'יגה ראם וכרטיס מסך פשוט מאוד (אפילו ברמה של 9200SE שהוא DX8) יריצו ויסטה. אז לא, לא תקבל אפקטים מיוחדים, ביג-דיל...

פורסם

בשוק החומרה כמעט תמיד "שווה" לחכות אם אין לזה מחיר אחר. השאלה היא איך אתה מסתדר עם המחשב שיש לך היום. יש לי חברים שעובדים בכיף על הפנטיום 3 ויש כאלה שזרקו אותו כבר לפני שנתיים. הכלל שלי אומר שברגע שאני מתחיל להתעצבן אני בחנות ומשדרג את מה שמעצבן אותי. אם אתה יכול לחיות עוד כמה חודשים טובים עם החומרה שלך אז כן, שווה לחכות (קח בחשבון שאולי תצטרך לחכות גם חצי שנה ויותר אם כי אני חושב שזה יהיה פחות). אם לא אז מערכת של 3800X2 היא מערכת מכובדת מאוד ותחזיק לך לא מעט זמן. אבל אם אתה ממתין כדי להרוויח אז לא יהיה לזה סוף שכן במהלך 2007 אינטל מתחילה לשחרר מרובעי ליבות. ובמהלך 2007 AMD מתכננת להוסיף שיפורים למעבדים שלה (ועזוב את ה AM2 כרגע, הוא לא יתן שום שיפור לפחות בשלב הראשון) ואינטל כבר מדברת על DDR3. אין סוף לזה.חבר שלי היה אצלי בשבוע שעבר עם איזה נייד ניאנדרטאלי, אבל כל מה שהוא עושה איתו זה אימיילים והאיטיות שלו לא מפריעה לו אז הוא החליט לחכות. השאלה עד מתי אתה מתכוון לחכות ומה המחיר שאתה משלם על ההמתנה.

פורסם
  • מחבר

אני יושב מעל 4 שעות ביום על המחשב, אני מעוניין לעשות המון אבל מוגבל מאוד מבחינת החומרה, אני לא מחכה בשביל להרוויח, אני מחכה בשביל שיהיה לי מחשב שיחזיק לי כמה שיותר זמן.

אם תגידו לי שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי שנתיים ואם אני אחכה חודשיים שלושה ואקנה מחשב אז , אז הוא יחזיק לי שלוש שנים+ אז עדיף שאני אחכה.

אם המצב לא כזה אז אני כמובן שאקנה עכשיו.

פורסם

אני מאמין שהוא יחזיק לך 3 שנים. אבל, אי אפשר לדעת אף פעם מה יהיה ומה יצא. אם אתה יכול לחכות, אז תחכה. אם לא אז תקנה. זה לא שה 3800X2 לא זז. הוא מעבד תותח. הקונרו אמור להיות משמעותית טוב יותר.

פורסם

בנוסף למה שאינטגרל אמר, אם אתה מחכה לקונרו, זה יכול להיות 3 חודשים (תחילת רבעון שלישי) וזה יכול להיות חצי שנה - סוף אותו רבעון, ככה שאתה צריך לקחת את הסיכון הזה, או לחילופין לחכות לAM2 כחודשיים.

פורסם

תקשיב כפרה. אתה עושה סלט מחצאי עובדות ששמעת.

שורה תחתונה:

* 3800 הוא המעבד הכי מומלץ בשוק לשוק הגבוה. הוא בכיף יחזיק לך כמה שנים טובות. הוא לא רואה את ויסטה ממטר. כל דבר מעבר לו זה בזבוז מוחלט של כסף.

* שום כרטיס שתקנה היום לא תואם DX10 ככה שזה לא משנה. לעומת זאת, ויסטה לא מושתת על DX10, כי מיקרוסופט לא מטומטמים. נראה לך באמת שהם יוציאו לשוק מערכת הפעלה שלא נתמכת ע"י שום מחשב קיים? ויסטה יוצאת בינואר. הכרטיסים הראשונים שתומכים בD3D10 יוצאים בספטמבר. DX10 אולי יוסף כאפקט או שניים נוספים למשחקים שיצאו עוד שנתיים, זה פלטפורמה לתכנות, לא דרישה בסיסית. תחשוב כמה זמן עבר מרגע יציאתו של DX9 עד שמשחקים חייבו אותו - בערך 3 שנים. זה אומר שאם היום אתה קונה 7900GT, יש לך לפי הלוח זמנים הזה 4 שנים עד שיהיה משחק שלא יסכים לפעול עליו, וסביר שתחליף אותו הרבה לפני כן בגלל FRAMERATE. גם מפתחי משחקים לא מטומטמים, הם רוצים למכור ולכן יתמכו בכרטיסים ישנים יותר.

* 2GB עדיף על כל זכרון מהיר יותר מבחינת תמורה למחיר בביצועים.

זה מצחיק, זריעת הפחד שמתרחשת בעולם המחשוב. אנשים פוחדים להשקיע שקל, ובלי סיבה. כפול ליבה אימתני ב2000 שקל, עם 2GB זכרון, וכרטיס מסך הכי משתלם לשוק הגבוה, לא יחזיקו מערכת הפעלה שיוצאת עוד חצי שנה? אז מה כן יחזיק?

השאלה שלך לא צריכה להיות "זה יתמוך". היא צריכה להיות "מה מחכה מעבר לפינה, והאם שווה לי לחכות".

9K זה הרבה כסף - זה לא תקציב של 5K שזה די ברור שיקנה לך היום תמורה מצויינת לכסף. אם אתה כל כך מפוחד, אולי כדאי שתחכה באמת לקונרו. קח בחשבון שהוא לא יהיה זול בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו יש לי התלבטות רצינית לגבי הלוח אם.

חשבתי לקחת את ה ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 המצוין!

אבל אמרו לי שממילא שום כרטיס מסך לא ינצל את הTRUEX16 שזו בעצם הסיבה שאני לוקח אותו....

אני צריך לוח אם שיאפשר לי לשדרג את המחשב כדי שהוא יחזיק לי כמה שיותר זמן...

מה ההמצלמה שלך ללוח טוב שיספק את כל הצרכים ולא יקרע את הכיס?

ולגבי הספק הזה, מה דעתך עליו?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10237

תודה!

פורסם

כלום ;)

סתם, כמובן שזה יחזק בכיף. סתם שאלה, ויסטה תנצל איזו טכנולוגיה שנקראת וירטואליזציה, שכיום קיימת רק בEE של אינטל ותהיה בקונרו, אני לא יודע מה זה עושה ולא מעניין אותי אבל זה יהיה בAM2, שלפחות יתרון כלשהו כן יהיה לו?

זה היה לנוב כמובן,

לזה שמעלי, שום לוח לא יאפשר לך שידרוגיות טובה מבחינת מעבד ומבחינת זיכרון זה יהיה רק באינטל, אם זה מבחינת כרטיס מסך אז SLI X16 יהיה השדרוגיות הכי טובה שיש.... כי בעתיד הכרטיסים כן ינצלו את זה...

פורסם

ואם כבר מדברים על בזבוז כסף, אז SLI.

אם אתה לא מתכוון לקנות שני כרטיסי מסך חזקים *עכשיו* SLI זה מיותר לחלוטין. מה רע בLANPARTY ULTRA D?

700 שקל, שילכו לפח.

אפילו יותר טוב - לוח פשוט NFORCE 4 ב600 שקל, וכרטיס קול מצויין כמו הX-FI MUSIC ב850.

לגבי וירטואליזציה - אין לי מושג מה זה עושה. זה קשור לGUI של ויסטה. ואין מעבדים שתומכים בזה היום. וזה לא שויסטה לא תרוץ, יפה כמו שהיא אמורה להיות, על מחשבים ללא הטכנולוגיה.

פורסם

וירטואליזציה מקלה את החיים בעת הרצה של כמה מערכות הפעלה במקביל.

שום דבר מעבר לזה.

פורסם

דרך אגב, אם ה DX10 כל כך מטריד אותך, ואינך חושש מאוברקלוק מתון, אז 805 יחסוך לך כ 1000 שקל, ואם תקח כרטיס מידריינג' טוב אז גם ישאר לך הרבה כסף בצד לשדרג לכרטיס טוב יותר מתי שתרצה. לא חובה לקנות כרטיס היי אנד.

פורסם
  • מחבר

לדעתכם שווה להשקיע ב PCIX16 למען העתיד? כלומר להוסיף כרטיס מסך נוסף בעוד שנה+ או אולי לזרוק את המ שקניתי ולקנות שניים חזקים בשביל להשאיר את המערכת בחיים... נשמע השקעה די בטוחה לא?

ותנו לי חוות דעת על הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10237 או לחילופין אלטרנטיבה טובה יותר שתחזיק את כל המערכת ברמה טובה..

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים