פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שלום.אני רוצה לקנות מצלמה, ואני לא יודע מה לבחור.מצאתי כמה דגמים:1. Canon S2-IS 2. Minolta Z63. Fuji s52004. Sony H1מה כדאיי לי לקנות? נראה לי שהכי טוב פה זה הקנון, אבל אני לא יודע מה לקנות.(אם אתם יכולים, תכתבו לי מה כדאיי לפי הסדר)...תודה רבה לעוזרים ושבת שלום ויום נעים לכולם.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר כעיקרון, אין לי צורך מיוחד למצלמה, אני פשוט רוצה מצלמה טובה, והסוג הזה דווקא מוצא חן בעיניי.התקציב - עד 2000 שקל, אפילו פחות. המחירים של ארבעת המצלמות האלו הן בעצם קרובות אחד לשני.אני בעצם לא יודע מה לבחור מבין הארבעה, מה כדאיי?אוליי יש משהו יותר טוב במחיר הזה?תודה רבה
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני חושב שבגלל שאין לך שום כיוון ואני מניח שאתה לא מתכוון להתפתח עם זה אלה רק לצרכי צילום משפחה, טולים וכדומה, אני צודק?אם כן אני חושב שאתה תסתפק בA610 של קנון (מצלמה מעולה) אם תרצה ניתן אפילו לקנות F11 של פוג'י גם היא קומפקטית מצויינת ואף טובה יותר.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר הקנון שרשמת כאן היא נראית טובף וגם לפי הנתונים היא טובה.המחיר שלה באינטרנט באתרים מוכרים הוא 1400 שקל בערך.אם אני יוכל להשיג את הפוג'י או את הקנון שאני ציינתי בסביבות ה-1700 שקל, זה יהיה כדאיי יותר מאשר לקנות את מה שאתה הצעת, אני חושב... לא?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שמע....אתה בטוח שאתה צריך את כל הזום הזה? אני מציע לך לקחת את הcanon a610, מצלמה מצויינת, יותר איכותית מהz6 והS5200 ופשוט נוחה, ממליץ לך עלייה...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים חבוב, אתה טועה, היא לא יותר טובה מהן, לפחות לא מהS5200 לא יותר מה עם המינולטה.http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cfuji_finepixs5200z&show=allזו השוואה בין S5200 לS2עריכה:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cfuji_finepixs5200z%2Ccanon_a610&camuser=canon_a610&show=allפה יש השוואה בין שתי המצלמות שהזכרתי למעלה וגם A610.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לa610 יש חיישן יותר גדול, עדשה יותר רחבה, מסך מפרקי יותר גדול, עינית אופטית ותמשיך לקרוא שם.....יש שם הרבה נתונים שהיא יותר טובה
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים יש להם את אותו החיישן אך גודל החיישן שונה ויש לכך השפעה(אחרת בDSLR זה לא היה משפיע והיו משתמשים בחיישנים קטנים) 1.8" לעומת זאת לפוג'י יש 2.5". ISO rating הפוג'י מוביל על הקנון ב2 סטופים (אומרים את זה ככה? לא טעיתי נכון?) והוא מצלם טוב מאוד אפילו בISO800.טלה גדול יותר, הרבה יותר.RAW אפילו, EVF.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר אז מה לקחת חברה?מה לקחת מבין השלושה שהזכרתם? (דרך אגב, הזום הוא חשוב לי...)
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מה בדיוק היעוד? מה אתה מתכוון לצלם?ואני גם מציע לך לחכות שהיותר מבינים יבואו ויוכלו לעזור לך טוב יותר מאיתנו.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר להכל... טיולים, משפחה... לכל מה שייצא...ה- dslr מה שאני הצעתי הן יותר איכותיות מהרגילות הקטנות...נראה לי שאני אלך על הקנון ההיא שאני הצעתי מההתחלה, או על הפוג'י...לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.