פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שאני אבין קנית משו יד שנייה ואתה רוצה אחריות על זה? : או שקנית מהם משהו יד שנייה ואתה רוצה לברר כמה זמן יש על זה אחריות... אם תבדוק בתעודת אחריות שלך..?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר או שזה שבוע או 3 שבועות.....אחד מהם בטוח ? שאני אבין קנית משו יד שנייה ואתה רוצה אחריות על זה? : או שקנית מהם משהו יד שנייה ואתה רוצה לברר כמה זמן יש על זה אחריות... אם תבדוק בתעודת אחריות שלך..? לא צריך ספאם גם פה.. לא יודע אל תגיב אתה בכלל לא יודע על מה מדובר..
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אם קנית ממישהו רכיב כלשהו, נניח קנית לוח אם מאדם אשר קנה לוח אם מKSP בתאריך 2.5.2005 ואחריות היא למשך של שנה אז נשאר לך לממש את האחריות עד ל- 2.5.2006.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר אני מדבר על המציאון פריטטים מוזלים.. eXploZion אתה גם לא הבנת על מה אני מדבר.. לא צריך גם את ההסבר כאילו אתה מדבר לילד בן 5
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אלעד תרגיע את הדיבור שלך אף אחד פה לא חייב לך כלום גם אם מישהו לא מבין על מה אתה מדבר (וזה דיי לגיטימי כי אתה לא מסביר את עצמך כמו שצריך), זכותם לשאול שידעו לפעם הבאה על מה מדובר...חוצמזה בדר"כ לדברים כאלה אין תקנון, אתה רוצה לדעת בוודאות? תתקשר לחנות ותשאל אותם, אל תצפה שבמציאון יתנו לך אחריות של יותר מחודש בלחץ, לגיטימי גם שלא יתנו בכלל אחריות.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר אלעד תרגיע את הדיבור שלך אף אחד פה לא חייב לך כלום גם אם מישהו לא מבין על מה אתה מדבר (וזה דיי לגיטימי כי אתה לא מסביר את עצמך כמו שצריך), זכותם לשאול שידעו לפעם הבאה על מה מדובר... טוב שלא מה קרה כבר כולה אמרתי לו שהוא לא הבין על מה אני מדבר "תרגיע את הדיבור" כאילו מה אמרתי..(כלום!) לא זכור לי שאתה מנהל את הפורום הזה הוא משהו ושאסור לי להגיד שהוא לא הבין על מה אני מדבר.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני מדבר על המציאון פריטטים מוזלים.. eXploZion אתה גם לא הבנת על מה אני מדבר.. לא צריך גם את ההסבר כאילו אתה מדבר לילד בן 5 כשההסבר שלך יהיה ברמה של מעל גיל 5 כך גם אני אענה.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר יש באתר של KSP כמות של מוצרים שהם תוקנו/היו בתצוגה והם נמכרים במחיר נמוך מהמקורי. עכשיו זה ברור לך אדון eXploZion !?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר קשה לך לשלוח מייל או לחכות למחר ולהתקשר?כן זה קשה לי..יש לך בעיה עם זה אל תגיב בתארד הזה..ביקשתי את העזרה פה כי בטוח יש כמה שיודעים וקיבלתי כבר תשובה בין שבוע לשלוש..**אין צורך לכתוב פה יותר..**
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.