פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר זה באמת יותר פוטושופ אבל רק מכיוון שהתמונה המקורית גרועה, פשוט לא רציתי לוותר על הפוטנציאלעריכה: זאת, המקורית
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים פילטר של מריחה מעגלית אולי היה יכל להיות נחד יותר.תמונה יפה, בתור אומנות דיגיטאלית.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני דווקא מאוד אוהב את העריכה. לקחת תמונה מאוד סתמית והפכת אותה למשהו מעניין.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לדעתי אפקט של מעגליות היה תורם יותר מהאלכסונים האלה, הוא היה ממחיש את תנועת הפורפלו של התחנות רוח
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני דווקא מאוד אוהב את העריכה. לקחת תמונה מאוד סתמית והפכת אותה למשהו מעניין.מסכים לחלוטין, העריכה נותנת את כל האפקטים הדרושים, התנועה של שאר המדחפים, תנועת הרוח, והמיקוד על האמצעית
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים עריכה יפה. אגב, ל-System Of A Down יש שיר בשם Hypnotize רק שהוא לא ממש קשור לתמונה.....
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים עריכה יפה. אגב, ל-System Of A Down יש שיר בשם Hypnotize רק שהוא לא ממש קשור לתמונה..... מה אתה קשור? חחחח
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מה אתה קשור? חחחח לא יודע. אני חייב להפיץ את זה שבית הבובות העתיקו את הפתיחה של סיגפו מהשיר הזה.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר עריכה יפה. אגב, ל-System Of A Down יש שיר בשם Hypnotize רק שהוא לא ממש קשור לתמונה..... LOL גם אם הייתי קורא לתמונה Mesmerize זה היה ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.