עבור לתוכן

שידרוג המחשב עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם 65 FPS לא מספיקים לך (למרות שבחיי שאני לא מבין למה לא), שדרג כבר את כל המחשב.

אין טעם לקנות כרטיס מסך יקר ל AGP.

פורסם

יפה אמרת,בערך..

אני לא מוצא לנכון להמליץ למישהו לשדרג היום מערכת מבוססת AGP.

אמנם אני עשיתי את זה,אבל זה היה מזמן - השידרוג סיפק את הסחורה,אבל היום זה פשוט לא חכם בלשון המעטה :nono:

כשיצאו הקונרויים תבוא המערכת החדשה,שוב כרטיס MID ושוב שידרוג מאוחר יותר,ככה זה עובד אצלי - לא יודע מה איתך :)

פורסם
  • מחבר

קצת חרגתי אבל תמכור את החלקים שהחלפת וזה יותר מיספיק לך

Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח

Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח 1024MB

XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 1,299 ש"ח

סה"כ 3,463 ש"ח מפנדה :xyxthumbs:

אני אלך על השדרוג, תודה לכולכם על העזרה :)

בנוגע ל-OC, יש על מה לדבר בנוגע למעבד הזה? כמה בערך אני אמור להוסיף על קירור טוב+זיכרון יותר טוב?

פורסם

זה אחד המעבדים הכי טובים לOC שקיימים, רצוי איזה BT שעולה באזור ה250 שקלים והזיכרונות האלה מעולים.

פורסם
  • מחבר

כדאי לי לקנות כבר על ההתחלה גוף קירור חזק ולבצע OC, או שכדאי שאשאיר את ה-OC וסיכון המעבד לעוד כמה חודשים כי זה לא משפר באופן משמעותי את הביצועים במשחקים?

פורסם

זה משפר משמעותית את הביצועים, זה כמו לשחק עם פנטיום 2.66 ואז לשחק עם פנטיום 3.3....

פורסם

אני אלך על השדרוג, תודה לכולכם על העזרה :)

בנוגע ל-OC, יש על מה לדבר בנוגע למעבד הזה? כמה בערך אני אמור להוסיף על קירור טוב+זיכרון יותר טוב?

הזיכרון הזה טוב מאוד אבל אם אתה מעונין בOC כבד כך את אלהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419

והמאורר הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438

עוד כ340 שח למחשב מעולה לOC שיאפשר להגיע לרמה של מעבד יקר בהרבה בלי בעיה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שינוי אחרון במפרט וזהו:

אני לא מעוניין בלוח אם של גיגהבייט. קראתי כמה הודעות בכל מיני פורמים, ולא פעם אחת נתקלתי באנשים שלא הצליחו לעשות OC למעבד שלהם, בגלל שהיה להם לוח של גיגהבייט והם נפלו על אחד שאי אפשר לעשות איתו OC :-X.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

קראתי יותר בעניין, ויצא שסך הכל צריכים לעדכן את הביוס של 945P במידה ולא מופיעים בו הגדרות OC, כך שאני אשאר איתו :).

תודה על העזרה, אני אזמין מתישהו השבוע מפנדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים