עבור לתוכן

בעיית חימום יתר ב X800GTO2

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL

על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר

THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?

פורסם

90 מעלות...? אצלי המחשב נכנס למצב Standby שהכרטיס מגיע ל 72 מעלות.

אולי נגעת בכרטיס ? יכול להיות שהקירור לא יושב כמו שצריך על הליבה.

לי הכרטיס התחמם בצורה מהירה רק כאשר פרקתי את גוף הקירור ( סטוק ) כדי להחליף משחה ולא שמתי מספיק משחה אח"כ.

פורסם

שמע הקירור שעל ה-x800gto2 על הפנים אישית אני מציע לך להחליף אותו למשהו יותר טוב המלצה שלי v-1.

עים אין לך תקציב כרגע אתה יכול לנסות לשנן משחה טרמית זה אמור לעזור.

פורסם

תריץ 3DMark איזה שעתיים.

אם נתקע לך כתוצאה מהחימום, קח את הכרטיס אחר כבוד לחנות ותחליף אותו.

פורסם

הוא לא צריך לשפר את הקירור הרגיל שבא עם ה GTO2 ולא בטיח .

מליוני אנשים קנו את ה GTO2 !

הקירור שבא עם ה GTO2 הוא קירור מצויין

המצב שלו הוא לא מצב רגיל ! ולא דורש שום קירור מיוחד ! זה לא 70..או 80 מעלות .....זה 90 מעלות אצלו !!!

לכולם במשחק כבד הכרטיס הזה יגיע לסביבות ה58 - 65 בממוצע .

מה גם שכל דרייבר משום מה סופר אחרת את המעלות (כן כן ...בדקתי את זה)

דבר ראשון תתקין שניה ATI TOOL תראה אם שם זה גם אומר לך אותן טמפ' ....ואם עדיין.... תחליף דרייבר .

מה שהכי הגיוני זה שאבק תוקע את המאוורר , או אם לא זה , משחה תרמית איבדה את האפקט שלה צריך למרוח שוב בזהירות !!!!! שמעתי פה על מישהו שמרח והלך הכרטיס כי יצא טיפונת מהצדדים ונגע במגעים ..ולא ! לא החליפו לו כרטיס בנועה מחשבים לחדש ! :kopfpatsch: :-\ .

אז כדאי אם כבר שמים משחה חדשה לשים את ה MX 1 הזה שלא מוליך

פורסם

שלי עם אוברקלוק:

ליבה 580

זיכרון 600

במנוחה 35-37 מעלות

מאמץ גג 62 מעלות

פורסם

מה !!!?

איך הגעת לעזזל לליבה 580 !!??

שלי לא עוברת את ה 530 :(

האמתי לרוב האנשים שקנו בארץ לא עובר את ה 550

איך ?

מאיפה הכרטיס ?

בדקת יציבות ?

איזה קירור ?

כמה ב 3dmark 05 ?

פורסם

הכרטיס נקנה ב neweeg (בחו"ל)

וכל כרטיס יש לו את המגבלה שלו אני נפלתי על ליבה יותר טובה קצת כנראה..

התוצאה של 3dmark יש לך למטה בחתימה...

פורסם

הא! אני הוצאתי 6929 ב 3DMark 2005, נקודה יותר ממך :smile1:

פורסם

הא! אני הוצאתי 6929 ב 3DMark 2005, נקודה יותר ממך :smile1:

כי אני כרגע עובד עם זיכרון של 130 mhz אז חכה שיגיעו לי הבליסטיקס...

ועל איזה מהירויות הוצאתה את התוצאה הזאת?

פורסם

570 ליבה על 623 זכרון. בערך.

חפש ת'רד ישן שלי שהכותרת שלו בערך רשמים ראשונים מהאופטרון 165.

פורסם
  • מחבר

אחרי שניקיתי את האבק ממש קצת ומרחתי משחה לקירור מאחורי הכרטיס על 4 גוקים קטנים (לא ידעתי איך לפרק את הסטוק) ועל הגוקים הקטנים האלה היה חומר לבן יבש אז אמרתי בכל מקרה זה מפורק ואין לי מה להפסיד ושמתי את המשחה אז איכשהו הטמפרטורה נהיית יותר טובה... שיחקתי בטלפילד שעה - שעתיים והיא הייתה מקס על 68 ככה... והיום שקמתי הטמפרטורה על 44 מעלות איך מפרקים את המאורר סטוק בשביל לשים בו משחה ?

פורסם

לא ממש הבנתי אבל אתה צריך להפוך את הכרטיס יש לך שם 6 ברגים עים אני לא טועה תפרק אותם ואז הקירור מפורק תנקה טוב טוב את המשחה הישנה ותשים את החדשה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים