פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר מממ אני חושב על זה עדיין כי אני חולה IPOD מה לעשות אפל תפסו גם אותי חחחחולגבי האוזניות כן אני סגור אליהם!
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר חחחח זה כמו לומר לי להיגמל ממוזיקה חחחיש לי שאלה:ה-IRIVER יותר גדול וכבד נכון? והאים האיכות שווה את המשקל?מממ יש לי עוד אחת יש שם סידור כמו ב-IPOD? כי זה הכי נוח לי
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אם אתה מדבר על H340 אז האיכות מכסה את הבעיה של המשקל...הוא לא כזה ענק...יש בו סידור כמו בIPOD ובלי תוכנה מעצבנת כמו ITUNES ואפשר גם לפי תיקיות...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר מממ אני לא הבנתי על איזה נגן הוא מדבר!!! מה זה ה-H340 הזה? הוא יותר טוב מה-ZV: M?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ה-IRIVER יותר גדול וכבד נכון? והאים האיכות שווה את המשקל?ה H340 זה הIRIVER.לאיזה נגן של IRIVER אתה התכוונת ?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר ל-ZV: M !!!! חשבתי שזה ברור חחח כל הדבר הזה זה השוואה בין הIPOD לZV: M
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר חחחח אופס כניראה הייתי ממש עייף אתמול חחח לא ישנתי שילשום אז זה יהיה בטעות סוריאז איזה מהנגנים יותר טוב?IPODZV:MH340אבל התווסף נגן חדש מה אתה רוצה למה לנעול? היו פוסתים שתכנו יותר מיים מזה ולא נעלתה אותם טוב איך שאתה רוצה (** ****)אפשר להגיב בעריכה!!!אז איזה מהם יותר טוב??
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים די לטחון מים, 15 עמודים על שטויות.אותם שאלות שוב ושוב, שגם ככה נענו כבר מאות פעמים בת'רדים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.