פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים לוח לא הכי הכיציפסט לא משהו SIS 661FXלא תומך בטכנולוגיות חדשותכמו PCI-E ,SATA2,DDR2וחוץ מזה יש לו רק 2 סלוטים לזכרונות זה דבר די מגביל לשדרוג עתידיאני הייתי אומר שהלוח הזה הוא פתרון די טוב למחשב תקציביבנוגע ל OC אני לא יוכל לומר לך כי אין לי נסיון עם הציפסט הזהתחכה שמישהו יותר מנוסה יגיד לך
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....ומה דעתך על קריאת החוקים ועל כותרת תקנית?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים וואלה הכותרת עדיין אותה כותרתהנה לך החוקיםוהנה ציטוט מדויק של החוק שעליו עברת עם הכותרת:2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לא, לוח גרוע. אם כבר אז את ה:8I945P-G, שים לב שזה אותו דגם רק בלי הL, הL הזו תעשה לך צרות שתרצה לשדרג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.