עבור לתוכן

קירור tide water

Featured Replies

פורסם

שלום,

בהיזדמנות זאת אני רוצה להגיד גם לכולם שלום כי אני חדש :)

אז ככה אני חיפשתי קירור לכרטיס מסך שלי כי הוא מיתחמם במהירות ומצאתי את הקירור tide water plus של thermaltake באתר שלהם.

חיפשתי אותו לקניה ולא מצאתי בשום חנות.

עכשיו הבקשה שלי שתימצאו בישבילי מקום שאפשר ליקנות בו את זה לא רק בארץ גם בחו"ל אני מוכן להזמין מכל ארץ שיהיה יפן סין לא משנה לי העיקר שתימצאו לקנייה

עכשיו כדי לחסוך לחלקכם זמן יקר אני מדגיש שאני מחפש את גירסאת ה-plus של ה-tide water את הרגיל מצאתי בהרבה מקומות אבל אני צריך את ה-plus

תודה מראש ;)

פורסם

למה אתה רוצה דווקא את הקירור הזה???

v-1 לא פחות ממנו תאמין לי.

פורסם
  • מחבר

יש לו עוד כמה פונגציות שמתאימות לי...

חוץ מי זה אני ביקשתי משהו אם לא ניראה לך אתה לא חייב להגיב ;)

פורסם

:hi:

איזה כרטיס מסך יש לך ?

מה גורם לך לרצות לשלם 600 שקל על קירור לכרטיס מסך שבעצם לא יותר טוב מקירור שעולה 150-250 שקל ?

בקיצור מה ה""פונקציות"" שיש לtide water plus !?

פורסם

לפי מה שהבנתי ההבדל הוא ש PLUS מגיע עם שני בלוקים (לשני כרטיסים, SLI\CROSSFIRE).

בגלל זה הוא מעדיף לקנות אחד כזה מאשר שני V1, אבל לפי דעתי זה ממש טעות כי תכלס המפרט של הקירור עצמו נשאר דיי זהה, ופה הוא צריך לסחוב שני מעבדים שפולטים חום, אז הביצועי קירור יהיו אני מתאר לעצמי הרבהההה פחות טובים, ושני V1 כבר יעקפו אותו ללא שום ספק...

אבל ניתן לסיקורים להחליט...

מה שבטוח, יקח זמן עד שהוא יגיע לארץ.

פורסם
  • מחבר

אז ככה דבר ראשון ה לפלוס יש ביצועים יותר טובים ליקרור אבל אני לא מיתכוון להישתמש בו בישביל crossfire\sli אני מעדיף אותו על הv1 כי הוא מקרר גם את הזיכרונות של כרטיס המסך ;)

עכשיו vatos בקשר לסיקורים קראתי הרבה כאלה באתרים מחו"ל ובכולם הפלוס עובר את הרגיל גם בנוסף ראיתי גרף של הקירור שלו לאומת הv1

אז אני כן בדקתי ליפני שבאתי לפה וביקשתי מקום ליקנות אותו.

ואם לא ראית vatos אמרתי שאני לא מחפש חנות רק בארץ כך שלא ממש אכפת לי מתי הוא יגיע לישראל ברוב המיקרים אפשר להזמין אולי זה לוקח הרבה זמן להגיע אבל בדקתי וזה שווה את זה :)

פורסם

אתה בטוח?

משאבה שנותנת 72 ליטר/שעה נשמעת לי חלשה מאוד

וגם הבלוק נראה עלוב

למעשה, אין הבדל ממשי בביצועים לעומת קירור סטוק:

11513.png

http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2737&p=4

פורסם

מה איכפת לכםם

הוא רוצה מה אתם מנסים לשכנע אותו

אם אין לכם קישור או הצעת מחיר אל תגיבו

פורסם

אבל הוא סתם יבזבז כסף אנחנו עוזרים לו שלא יעשה טעות כי ממש חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים