פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר לא יודע משקיע איזה 500 שקל משהו כזה...כזה חשבתי על הבלוק של זלמן כי הוא הכי זול וטוב מאוד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לא יודע משקיע איזה 500 שקל משהו כזה...כזה חשבתי על הבלוק של זלמן כי הוא הכי זול וטוב מאודממליץ בחום על swiftech storm, בזמן האחרון מהללים אותו כמו איזה אל...ונוזל קירור, MCT-40/אלכוהול נקי מאוד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים הסטורם עולה 400 שקלוזה משאיר 100 שקל למשאבהקצת בעייתי כי ידוע שהסטורם זקוק למשאבה חזקה כדי לנצל את הפוטנציאל שלו
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר יש לאבא שלי בית מלאכה כזה גדול אז חשבתי לבנות אותו בעצמי...... טוב הרעיון הוא שאני יקדח כמה תעלות בנחושת ויחבר בינהם עם נחושת מקופפת ככה שהמים עוברים בתעלות מהכניסה עד ליצאיה ובדרך עוברים במלא תעלות שאני יקדח בנחושת.... ואני מחפש נוזל שאני יכול להשיג בארץ..... אחרי שאני יבנה תבלוק אני יצלם עוד תמונות.... ובבקשה תמליצו לי על משאבה ...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים הוא לא צריך להשתמש פה באלכוהול או משהו כזה ביכלל.. הוא יכול להשתמש בכל נוזל קירור רגילהמעכרת הזאת יועדה לקרר מים ככה שהיא דואגת גם לא להקפיא אותם (והוא גם רשם שקיים מנגנון כזה במערכת).בהצלחה בהמשך.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים זה שימושי???זה יוריד את המעבד לבין 10 ל-20....הוספת כרטיס מסך הטמפ' עולות...והצנרת עם הבידוד מכוערת...לא בא לבאס... אבל כדי לחשוב לפני שמוציאים עוד כסף...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר למערכת יש מד טמפ' שמפסיק אותה מתי שהמים ב 2-3 מעלות מעל ה-0 כדי שהמים לא יקפאו...יש במים גם מערבל ככה שלא יהיה קרח בשום מיקרה....הפעלתי אותה היום היא שקטה לא שומעים ממנה כלוםנשאר לי רק לקנות משאבה!!!אשמח לשמוע המלצות...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים למערכת כזאת לא הייתי לוקח משאבה טבולה, אם כבר משקיעים אז עד הסוף..תקנה משאבה כמו הדנג'ר דן D5 ובלוק TDX ותהיה מסודר.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4844זאת מקבילה לD5 (אותה משאבה רק מחברה אחרת).בחו"ל תוכל לקנות אותה בפחות, ולפי הבנתי תקבל את זה מנועה הרבה זמן אחרי שתזמין.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אם תשיג משאבה של היידור (עדיפות לL30) לא טבולה זה יהיה סבבה.. אבל בד"כ בחנויות דגים תמצא משאבות טבולות שזה יצור לך בעיה..המים במיכל יהיו קרים מטפ' החדר וייווצר עיבוי על מיכל המים.. אני לא הייתי מציע לך להתחיל להכין מיכל למשאבה ולבודד אותו וכל זה.. - לא נוחובלי קשר, המערכת הזאת גדולה, ואם תוסיף לה עוד מיכל מים, ביכלל תסרבל אותה.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3554מה עם זה??? הוא יותר טוב מהzalman??ויש שם כבר מיכל מים עם בידוד....אפשר הצעות למשאבה.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.