פורסם 2006 באפריל 1419 שנים יש לי מארז סולידי ופשוט,ואני רוצה עצות נחמדות לעיצובו כלים נראה לי שיש לי הכל אני רק צריך רעיונות. http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/ הנה תמונות של המחשב המאובק שלי.. שתביאו הצעות: הנה צד המחשב,חלק פרט ליציאת מאורר (בפנים זה שרוול) אולי אפשר להוסיף לו כמה לדים... אזור הסידירומים יותר למטה... למטה זאת יציאת מאוורר,פה אולי אפשר לעשות משהו עם המאורר.. כי זה האזור הכי חשוף (למראה) למעלה ובצד השני הכל שומם מאחורה שני המאוררים האחוריים שלי והנה התכולה הלוח M... המאוורר של המעבד ( ) מאורר מספר 3,לא יודע של מה.. נראה לי הכרטיס מסך מאורר מספר 4,של אזור הסידירומים... אזור הסידירומים... ( ) כל הPCI מפנים תמונה ברורה ביותר של הPCI מבחוץ זהו תביאו בבקשה עצות.. שנתחיל להתכונן כספית נפשית וארגונית למבצע תודה
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים קודם כל תנקה אבק בדחיפות! אחר כך אתה יכול לנסות להחביא כמה שיותר כבלים. אם אתה רוצה לצבוע את המארז אז תחשוב על צבע ייחודי או שילוב של שתי צבעים שתרצה אם יש לך את הכלים אתה יכול לחשוב על איזו צורה נחמדה לחלון בצד. לדים שישתלבו יפה עם הצבעים שאתה צובע את המארז. ויש עוד הרבה דברים שאתה יכול לעשות זה פשוט תלוי אם אתה רוצה לעשות משהו קטן או ללכת עם זה עד הסוף. מקווה שעזרתי!
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אתה יכול אולי לצייר עליו חלונות שאני אבין לאיפה אתה ממליץ..? ותביא לי בבקשה תמונות של מארזים צבועים שאני אראה אם זה יפה בכלל... תודה
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים דפדף בפורום של יומני פרויקטים ובגלריית מודינג באתר אני בטוח שתמצא כמה רעיונות ותהיה מקורי!
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אני חושב שהרבה... יש לו עדין ת הסטיקר של האחריות..זה יפה לצבוע... תבחר רק צבע שאתה אוהב ותחשוב גם על נושא.. למשל: "קרלו כדורי שוקולד" או משהו.. אני רציתי לעשות כזה אבל אין לי מושג מה אפשר לעשות בנושא..
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים חחח אל תכניסו לו רעיונות על מודינג לראש...הבן אדם לא מבדיל עוד בין כרטיס מסך למעבד...אם תסתכלו בתמונות הוא חושב שהכרטיס מסך זה המעבד ושהלוח אם והמעבד זה הכרטיס מסךעזוב אחי... קודם תלמד קצת ותחקור... תבין במה אתה נוגע ולמה אתה ניכנס ורק אחר כך תתחיל לעבוד
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים חחח אל תכניסו לו רעיונות על מודינג לראש... הבן אדם לא מבדיל עוד בין כרטיס מסך למעבד... אם תסתכלו בתמונות הוא חושב שהכרטיס מסך זה המעבד ושהלוח אם והמעבד זה הכרטיס מסך עזוב אחי... קודם תלמד קצת ותחקור... תבין במה אתה נוגע ולמה אתה ניכנס ורק אחר כך תתחיל לעבוד חחח צודק אתה צריך לדעת מה זה כל דבר, המאורר שאמרת שהוא של הכרטיס מסך זה המאוורר שעל המעבד והכרטיס מסך זה פשוט הכרטיס הגדול שמחובר לAGP שנמצא מעל כל הסלוטים של ה PCI
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר חחח אל תכניסו לו רעיונות על מודינג לראש...הבן אדם לא מבדיל עוד בין כרטיס מסך למעבד...אם תסתכלו בתמונות הוא חושב שהכרטיס מסך זה המעבד ושהלוח אם והמעבד זה הכרטיס מסךעזוב אחי... קודם תלמד קצת ותחקור... תבין במה אתה נוגע ולמה אתה ניכנס ורק אחר כך תתחיל לעבודחח כן צודק פאדיחה שלי :\רק אחרי שחיברתי ראיתי של"מעבד" יש יציאות שמזכירות כרטיס מסךול"כרטיס מסך" יש צ'יפ שנראה כמו מעבדושאלה של כמה זמן לא ראיתי אותו מבפנים.. משהו כמו חודשיים.. אני מנקה אותו לפעמיםהמדבקה נשארה מאז שקנייתי אותו (לפני שנתיים)תראו מזה:מצאתי בן אדם עם מארז בדיוק כמו שלי!http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175751.0נקח ממנו השראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.