עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז AEROCOOL ExtremEngine 3T?

Featured Replies

פורסם

לדעתי ה-AeroCool עם ה-14 ס"מ מקדימה (מול 12 ב-533) ועם ה-25 ס"מ בצד יהיה עדיף מבחינת קירור

פורסם
  • מחבר

אבל אל תשכח את ה-12cm שיש ( ליתר דיוק שאני אוסיף ) ל-533 מאחורה. גם תתייחס לרעש ואם תוכל אז גם תכנס לאתר ש-taotao161 הביא לי, יש שם השוואה בניהם.

ומה אתה אומר, כשהמחשב שלי יהיה במאמץ גבוה, עלאיזה מהירות אני אשים את המאווררים של ה-3T?

פורסם

תסתכל על הביקורת שהביאו כאן

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=422

שני דברים פשוט קופצים לעין

- המארז התקמט. הפח הדק והזול התקמט במשלוח. 0.6 מ"מ זה לא מספיק.

- מאוורר 25 ס"מ לא בעייה להכניס, אבל סירקולציה נורמלית זה כבר יותר מדי.

aerocoolextremengine3tcasejmke.th.png

שים לב לנתונים של הכרטיס מסך, איך ה-Ammo אוכל אותו בלי מלח בזמן שבכל השאר התוצאה כמעט זהה. הסירקולציה של ה-Ammo הרבה יותר מאוזנת.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כבר את הביקורת, אבל מה אתה מתייחס להשווה בניהם כשהם בלי מאווררים??? מה זה מעניין בכלל???

אבל מה שכן מוזר הוא שעם המאווררים התוצאות באמת משתוות, אני צריך שתענו לי על כמה שאלות חשובות מאוד על מנת להשוות בניהם:

1) מי יותר שקט ובכמה ( ההשוואה צריכה להיות על מחשב בעל אותו מפרט )??? תתייחסו לזה שאני מניח שכאשר ה3T על hight אז הוא מקרר יותר אבל גם מרעיש יותר, וכשהוא על low אז...

2) מה יקרה אם אני אוסיף ל-3T מאוורר 12cm מאחורה? עד כמה המעלות ירדו ובכמה הרעש יגדל???

3) כל ההשוואותבאתר הזה הן עלמפרט חלש ולי יש מחשב טוב יותר שצורך יותר חום ( 7800GT וכאלה ), עד כמה התוצאות בניהם ישתנו במחשב כזה?

פורסם

ההשוואה שהבאתי היא עם המאווררים של ה-Aerocool על High (שים לב)

פורסם
  • מחבר

קצת התאכזבתי מה-3T :-\ מה אתה אומר ליאור על ההודעה הקודמת שלי?

פורסם

לפי הנתונים זה אמור להיות +- אותן טמפרטורות עם רעש יותר גבוה ל-AeroCool

פורסם
  • מחבר

ומה אם אני אוסיף 120mm מאחורה ל-3T?

פורסם

עדיין הוא יהיה יותר רועש

ולא בטוח יותר יעיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים