עבור לתוכן

זקוק להמלצה על כיסא לחדר ב500-600 שקל.

Featured Replies

פורסם

שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.

פורסם

שיהיה לך אבל חוק ברזל.

לא להתפתות לקנות את הכסאות "מנהלים" עלק כי אי אפשר למנוע את הסוף העצוב שלהם שהם ישברו לחלקים, נהרסו לי 4-5 כאלה ואני כולה 70 קילו.

z_3357.jpg

פורסם
  • מחבר

צודק 100 אחוז.כבר נשברו לי 2 בשנתיים האחרונות :lol:

מה שבתמונה זה האחרון שהיה לי :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

נראה כמו אותו הזבל שהיה לי רק עם בד.

פורסם

לפי מה שראיתי במכרזים מוכרים רק זבל, ראיתי רק משהו אחד יוצא דופן.

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2797256

מעניין אם הוא שווה משהו.

מסקנה, לך לחנות שמתמחה בזה.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר חנויות עם מבחר?

פורסם

www.dr-gav.co.il - קצת יקר, נכון. אבל בשביל איכות משלמים... אני קניתי כיסא משם ב-1000 שקל לפני 7 שנים והיום הוא ניראה כמו חדש, ואני שוקל 90 ומשהו קילו.

www.paltechnica.co.il - גם עליהם שמעתי רק דברים טובים, רוב המוסדות קונים מהם ... :)

פורסם

גם בהום סנטר יש כיסאות משרדיים במחירים "לכל נפש".

יש להם אחריות מעולה, את הכסא המעפן שלי קניתי משם וכל פעם שהוא נשבר החליפו לי אותו בלי לעשות עניינים (אני צריך להחליף עוד פעם בקרוב, נשבר לי הקפיץ ואחד הגלגלים).

פורסם

אחרי נסיון של בערך 10 שנים עם מיליון וחצי כיסאות

זאת הבחירה שלי

יש לי אותו כבר בערך שנתיים, כמו חדש

אם חם בחוץ אז הוא יחסית קריר, אם קר בחוץ הוא יחסית חמים (בניגוד גמור לעור). והרבה יותר נוח

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור,נראה לי שאני ילך עליו. :xyxthumbs:

פורסם

הוא בכלל לא ניראה לי חזק, הוא ניראה פשוט מאד... לא ממליץ לך. תקנה מהמקומות שרשמית לך, קצת יותר יקר אבל עדיף.

הכיסא שהוא הראה לך הוא בדיוק כמו הכיסא הזה US EXPORT, רק עולה יותר יקר בגלל ש-office depot דופקים מחירים. :D

פורסם

על המשפט "אין חכם כבעל ניסיון" שמעת?

ליאור אמר שיש לו ניסיון מעולה של שנתיים עם הכסא הזה ואתה שולל אותו בגלל תמונה?

פורסם

הוא בכלל לא ניראה לי חזק, הוא ניראה פשוט מאד... לא ממליץ לך. תקנה מהמקומות שרשמית לך, קצת יותר יקר אבל עדיף.

הכיסא שהוא הראה לך הוא בדיוק כמו הכיסא הזה US EXPORT, רק עולה יותר יקר בגלל ש-office depot דופקים מחירים. :D

תעשה סיור קצר לאופיס דיפו, הנאה מובטחת מהכסא הזה.

אגב מדברים על כיסאות יקרים, יש לי נסיון גם כיסאות של "רהיטי צרעה" שכיסא שלהם יכול להגיע עד ל-3 אלף שקל, הרבה הבדל מה"לונדון" לא תמצא. וזה בדוק

פורסם

תעשה סיור קצר לאופיס דיפו, הנאה מובטחת מהכסא הזה.

אגב מדברים על כיסאות יקרים, יש לי נסיון גם כיסאות של "רהיטי צרעה" שכיסא שלהם יכול להגיע עד ל-3 אלף שקל, הרבה הבדל מה"לונדון" לא תמצא. וזה בדוק

יש לי נסיון עם הכיסאות האלו, לאחי קנינו משם כיסא מנהלים ואחרי מספר חודשים הוא התחיל לאט לאט להתפרק עד שנמאס לנו וזרקנו אותו וגם לו קנינו בסוף כסא מד"ר גב ואחלה של כיסא. תהפוך את הכסא ותראה שכל המנגנון עשוי מחלקים לא חזקים, לעומת זאת בכסאות של ד"ר גב יש מנגנון חזק מפלדה למטה, אין סיכוי שזה ישבר.

דרך אגב, כמה אתה שוקל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים