פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שיהיה לך אבל חוק ברזל. לא להתפתות לקנות את הכסאות "מנהלים" עלק כי אי אפשר למנוע את הסוף העצוב שלהם שהם ישברו לחלקים, נהרסו לי 4-5 כאלה ואני כולה 70 קילו.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר צודק 100 אחוז.כבר נשברו לי 2 בשנתיים האחרונות מה שבתמונה זה האחרון שהיה לי :lol:
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים וגם תזכור שלא משנה כמה עור נראה טוב ונוח והכל, בד הרבה יותר טוב (מנסיוני עם 2 כסאות עור ו-2 בד) משהו בסטייל כזה נראה נחמד http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1702243
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים לפי מה שראיתי במכרזים מוכרים רק זבל, ראיתי רק משהו אחד יוצא דופן.http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2797256מעניין אם הוא שווה משהו.מסקנה, לך לחנות שמתמחה בזה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים www.dr-gav.co.il - קצת יקר, נכון. אבל בשביל איכות משלמים... אני קניתי כיסא משם ב-1000 שקל לפני 7 שנים והיום הוא ניראה כמו חדש, ואני שוקל 90 ומשהו קילו. www.paltechnica.co.il - גם עליהם שמעתי רק דברים טובים, רוב המוסדות קונים מהם ...
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים גם בהום סנטר יש כיסאות משרדיים במחירים "לכל נפש".יש להם אחריות מעולה, את הכסא המעפן שלי קניתי משם וכל פעם שהוא נשבר החליפו לי אותו בלי לעשות עניינים (אני צריך להחליף עוד פעם בקרוב, נשבר לי הקפיץ ואחד הגלגלים).
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אחרי נסיון של בערך 10 שנים עם מיליון וחצי כיסאותזאת הבחירה שלייש לי אותו כבר בערך שנתיים, כמו חדשאם חם בחוץ אז הוא יחסית קריר, אם קר בחוץ הוא יחסית חמים (בניגוד גמור לעור). והרבה יותר נוח
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים הוא בכלל לא ניראה לי חזק, הוא ניראה פשוט מאד... לא ממליץ לך. תקנה מהמקומות שרשמית לך, קצת יותר יקר אבל עדיף. הכיסא שהוא הראה לך הוא בדיוק כמו הכיסא הזה US EXPORT, רק עולה יותר יקר בגלל ש-office depot דופקים מחירים.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים על המשפט "אין חכם כבעל ניסיון" שמעת?ליאור אמר שיש לו ניסיון מעולה של שנתיים עם הכסא הזה ואתה שולל אותו בגלל תמונה?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים הוא בכלל לא ניראה לי חזק, הוא ניראה פשוט מאד... לא ממליץ לך. תקנה מהמקומות שרשמית לך, קצת יותר יקר אבל עדיף. הכיסא שהוא הראה לך הוא בדיוק כמו הכיסא הזה US EXPORT, רק עולה יותר יקר בגלל ש-office depot דופקים מחירים. תעשה סיור קצר לאופיס דיפו, הנאה מובטחת מהכסא הזה. אגב מדברים על כיסאות יקרים, יש לי נסיון גם כיסאות של "רהיטי צרעה" שכיסא שלהם יכול להגיע עד ל-3 אלף שקל, הרבה הבדל מה"לונדון" לא תמצא. וזה בדוק
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים תעשה סיור קצר לאופיס דיפו, הנאה מובטחת מהכסא הזה.אגב מדברים על כיסאות יקרים, יש לי נסיון גם כיסאות של "רהיטי צרעה" שכיסא שלהם יכול להגיע עד ל-3 אלף שקל, הרבה הבדל מה"לונדון" לא תמצא. וזה בדוקיש לי נסיון עם הכיסאות האלו, לאחי קנינו משם כיסא מנהלים ואחרי מספר חודשים הוא התחיל לאט לאט להתפרק עד שנמאס לנו וזרקנו אותו וגם לו קנינו בסוף כסא מד"ר גב ואחלה של כיסא. תהפוך את הכסא ותראה שכל המנגנון עשוי מחלקים לא חזקים, לעומת זאת בכסאות של ד"ר גב יש מנגנון חזק מפלדה למטה, אין סיכוי שזה ישבר. דרך אגב, כמה אתה שוקל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.