עבור לתוכן

הם באמת ניסחפו....

Featured Replies

פורסם

הם דווקא כן יכולים לדעת...

כל הודעה שאתה שולח יכולה לעבור דרכם.

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום ידידה שלי שלחה לי את זה,נתתי לה כזאת יציאה באיסי ניראה לי היא יושבת בבית עכשיו בוכה :lol:

פורסם

בגלל זה כתבתי משהו שהלך ככה "גם אם זה היה אמיתי"

עזוב...לא הבנת

פורסם

הם דווקא כן יכולים לדעת...

כל הודעה שאתה שולח יכולה לעבור דרכם.

כשבערך 50 מיליון משתמשים שולחים הודעה ל 15 אנשים ברשימה שלהם זה בערך 50000000*15 הודעות שעבורות דרך האיי סי קיו. עכשיו נגיד וקיים צוות משועממים שישב ויבדוק שבאמת זה הספר של ההודעות אז צריך עוד צוות משועממים שיבדוק שבאמת כל אחד מ 50 מיליון שלח הודעה ל 15 אנשים שונים ולא 15 פעמים לאותו אדם. נגיד ושני צוותים כאלה קיימים תחשוב כמה איי סי קיו תפסיד על לעסוק שני צוותים כאלה תאמין לי אחרי אף הודעת שרשרת לא תציל את המשתמשים מהפכית ה איי סי קיו ללא חינמית

פורסם

כשבערך 50 מיליון משתמשים שולחים הודעה ל 15 אנשים ברשימה שלהם זה בערך 50000000*15 הודעות שעבורות דרך האיי סי קיו. עכשיו נגיד וקיים צוות משועממים שישב ויבדוק שבאמת זה הספר של ההודעות אז צריך עוד צוות משועממים שיבדוק שבאמת כל אחד מ 50 מיליון שלח הודעה ל 15 אנשים שונים ולא 15 פעמים לאותו אדם. נגיד ושני צוותים כאלה קיימים תחשוב כמה איי סי קיו תפסיד על לעסוק שני צוותים כאלה תאמין לי אחרי אף הודעת שרשרת לא תציל את המשתמשים מהפכית ה איי סי קיו ללא חינמית

מה לעזאזל הקשר? לא צריך בכלל להכנס לזה!!!

חפרת אחושרמוטה ועשית את זה בתוך מים.

הסיבה העקרית ללמה האיסיקיו לא תהפוך לתוכנה בתשלום היא שהיא כבר מרוויחה כסף מהפרסומות בחלונות האיסיקיו ובמסך הפתיחה "מה חדש?" ולכן, אם תהפוך לתוכנה בתשלום היא תצטרך להוריד את הפרסומות ככה שזה יעלה לה בהמון המון כסף! לא משנה כמה היא תקח [אלא אם כן זה מחיר לא שפוי אבל במקרה הזה כולם יעברו לתוכנה אחרת] המחיר שהחברות המביאות לה יעלה על המחיר שהיא תרוויח מהמשתמשים. בנוסף לכך, להרים מערכת שבה מליוני אנשים צריכים להרשם אליה ולשלוח אליה את מספרי כרטיסי האשראי זה ממש לא פשוט! ניהול דבר כזה עצום הוא דבר כמעט בלתי אפשרי וגם כן דורש המון מחשבי על חזקים במיוחד [שכאמור, גם עולים כסף], צוות תמיכה חזק ומאומן יותר שיהיה זמין מיידית בטלפון בכל מדינה כלשהי וכן הלאה. אפשר לטעון שהיא בעצם מפסידה בגלל משתמשי המירנדה אבל זה ממש לא נכון! החברות לא יודעות מי משתמש מירנדה ומי לא ולכן לא משנה כמה יעברו למירנדה, המחיר שהן משלמות לאיסיקיו על הפרסום לא ישתנה [מלבד לעלות שזה במקרה של תחרות בין החברות].

לסיכום - מי שחושב אפילו על סיבות אחרות ועקיפות ללמה זה לא אמיתי [סיבות כגון - למה שהמנכל ישלח לאנשים הודעה או שאין מנכל ישראלי] יש לו איקיו של עכבר ושיקח רטלין.

בקיצור, אין מצב - דיי לחפורררררררררר 442d60205602653a.gif

פורסם

אחריי כל החפירה הזאת שלך אתה עוד מעז לשים את התמונה הזאת?

442d60205602653a.gif

::)

פורסם

הקישור לא פועל!

פורסם

הקישור לא פועל!

יותר טוב בשבילך לא לראות את הטמטום שאנשים מסוגלים להגיע אליו... והשאלה שלי: רק בישראל?

חשבתי ש Vatos-Locos בחור קצת יותר אינטליגנטי... מסתבר שטעיתי :bash:

פורסם

:kopfpatsch:

פורסם

מה אתה רומז בעצם.....?

פורסם
  • מחבר

][V][ U S A IR ][? (?PM? ?08:15)? :

האסטרולוג האנגלי ג'ורג' קווין, חזה לפני כ 5 ימים שהכובד על כדור הארץ ניהיה מעל המותר,

אנשים מתרבים. בעוד כשעה, יאבד כדור הארץ ממשקלו, ויפול מהחלל לתוך חור שחור.

או לחילופין, מדענים סבורים: "השמים יפלו עלינו".

באפשרותינו לעצור את המצב! העבירו הודעה זו ל 20 איש ברשימתכם!

מי שלא מעביר, מגלה את עצמו מחר בבוקר מיתעורר בסימטה חשוכה לבוש רק באוזניה עם כובית סוכר בפה שמאחוריו אבי ביטר לבוש עם חוטיני שהוא מחזיק ביד בקבוק 7 ליטר לאורך משומן טוב טוב ואיך שהוא יבוא להדחיף לכם תבקבוק לתחת אתם תגידו לו אני יודע לאן הכרומוזון הלך....

קרן לויפור? (?PM? ?08:17)? :

סבבה

וזה כרומוזום

][V][ U S A IR ][? (?PM? ?08:18)? :

אהה ההית בסיטואציה הזו כבר...

פורסם

LMMMMMMFFFFAAAOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

יותר טוב בשבילך לא לראות את הטמטום שאנשים מסוגלים להגיע אליו... והשאלה שלי: רק בישראל?

אנשים לא יודעים לזהות חוש הומור... :-X :kopfpatsch:

פורסם

אנשים לקחו את זה שלב אחד קדימה - הרגע קיבלתי :

http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.htm

תראו את הודעה מס' 2 בחלון ההודעות ההוא באמצע העמוד.

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=176400.msg1514900#msg1514900 date=1145038869]

][V][ U S A IR ][? (?PM? ?08:15)? :

האסטרולוג האנגלי ג'ורג' קווין' date= חזה לפני כ 5 ימים שהכובד על כדור הארץ ניהיה מעל המותר,

אנשים מתרבים. בעוד כשעה, יאבד כדור הארץ ממשקלו, ויפול מהחלל לתוך חור שחור.

או לחילופין, מדענים סבורים: "השמים יפלו עלינו".

באפשרותינו לעצור את המצב! העבירו הודעה זו ל 20 איש ברשימתכם!

מי שלא מעביר, מגלה את עצמו מחר בבוקר מיתעורר בסימטה חשוכה לבוש רק באוזניה עם כובית סוכר בפה שמאחוריו אבי ביטר לבוש עם חוטיני שהוא מחזיק ביד בקבוק 7 ליטר לאורך משומן טוב טוב ואיך שהוא יבוא להדחיף לכם תבקבוק לתחת אתם תגידו לו אני יודע לאן הכרומוזון הלך....

סבבה

וזה כרומוזום

][V][ U S A IR ][? (?PM? ?08:18)? :

אהה ההית בסיטואציה הזו כבר...

זו כבר פעם שנייה היום, שאני אומר בפורום: אין לי מילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים