עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 14000 למשחקים + קולנוע ביתי לפרטים...

Featured Replies

פורסם

אני בסוף החלטתי ללכת על המסך LG1932TQ ראיתי שיש עליו ביקורות טובות

המסך הזה גרוע יחסית למה שאתה יכול להרשות לעצמך, חבל.

פורסם
  • מחבר

איזה זכרונות כדי 500 mhz /677 mhz בשביל אוברקלוק?

ויש למישהו אולי איזה מידע לגבי השאלה אם אפשר לשדר לטלוויזיה סרט מהמחשב ובמקביל לשחק במחשב?

פורסם

אני חושב שתצטרך שני כרטיסי מסך בשביל זה שיעבדו במקביל (לא במוד SLI) או לחילופין לפרוס את התמונה על 2 מסכים ולשחק בחלון, אבל באמת שאף פעם לא עשיתי דבר כזה כך שאינני יודע אם אפשר. המעבד לדעתי יכול להחזיק את זה בלי בעיה.

אני לא מוצא סט מתאים של זכרונות ל OC 2X1 גיגה. תתייעץ ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות".

פורסם
  • מחבר

טוב בגדול אני בהתחלה חשבתי ללכת על לוח אם של Gigabyte

GA-8N-SLI Quad Royal אבל היה לו pci רגיל רק אחד אז התבאסתי כי אני תאחלס לא יודע מה אני עוד ירצה להוסיף

ואחר כך ראיתי שהוא לא תומך בpentium d 920 2.8 אחר כך פה ייעצתם לי על מעבד amd אז אני רוצה ממש לבדוק

מה קורה איתם אני אקפוץ לחברים לראות איך המעבדים האלה זזים אמממ... בגדול איך שהבנתי מפה עדיף לקחת את מאקסטור

ואת סמסונג מאשר את סיגייט ואת ווסטרן דיגיטל בארדיסקים וכדי ללכת על ocz בזיכרונות

על המסך אני אשמע בעצתכם ואני אמשיך לחפש משהו אחר בזיכרונות יש cl3 cl2 cl2.5 אני לא מבין בזה ממש מה הכי כדי לקחת

כ.מסך איך שראיתי מהכתבות באתר 7900gt הוא טוב מאוד אבל איזה חברה לקחת זה משנה?

"אני חושב שתצטרך שני כרטיסי מסך בשביל זה שיעבדו במקביל"

אני יכול לשים אחד פשוט בשביל הסרטים ואחד תותח בשביל המשחקים ? או שהכרטיס החלש ישפיע ?

דרך אגב נורא אהבתי את הסט של לוג'יטק נראה חבל על הזמן

Logitech® Cordless Desktop® S510 Media Remote

פורסם

כמות. מוצרים סה"כ

1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח

1 eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח

1 HEC ACE580 580W 20/24PIN 520 ש"ח

1 Creative X-Fi Xtreme Music 868 ש"ח

2 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 1,250 ש"ח

2 PQI 1GB DDR400 PC3200 998 ש"ח

1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 585 ש"ח

1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu 189 ש"ח

1 CoolerMaster Northbridge Chipset Cooler 40 ש"ח

1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Silver 245 ש"ח

1 CoolerMaster Cavalier 2 Silver 300W 770 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 157 ש"ח

סה"כ 9,461 ש"ח

pandas.co.il

אני לא אוהב את המוצארט בכלל. המארז הזה יפהפה ושימושי. לא תהיה שום בעיה לדחוס אליו את כל החומרה. שים לב שהחלפתי את הקירורים הבעייתיים - קירור פאסיבי לגשר הצפוני, קירור לכ. מסך, קירור למעבד. אני פשוט חושב שBG TYPHOON לא ייכנס למארז הזה. נקווה שהפריזר כן.

הלוח הזה הוא אחד האוברקלוקרים הכי טובים שיש. לעומת זאת הזכרונות האלה הם זכרונות VALUE. במחיר שלהם ובמסגרת התקציב אפשר לקנות 1GB של TCCD בסיסי בנעה, אבל למה לך? יש לך כאן 2GB במחיר מצויין. ואין כל כך סטים של 2GB שנועדו לאוברקלוק.

לגבי כרטיס טלויזיה - ההאופאוג' 500 לא נמצא בפנדה. תקנה אותו בנפרד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402373

יש כאן שני דיסקים קשיחים. אופציה נוספת היא לקחת ראפטור 36GB במקום אחד מהם, שעליו תרוץ מערכת ההפעלה. ובאופן עקרוני, בביקורת שנערכה באתר, המאקסטור DIAMONDMAX 10 עדיף על השאר המתחרים בקטגוריה שלו.

לגבי מקלדת ועכבר, אני לא כל כך יודע מה לייעץ לך. יש את העכבר האלחוטי של לוג'יטק שמתפקד כשלט שנקטל פה בביקורתף והוא עולה 200 שקלים. לגבי מקלדות אלחוטיות, לי יש ניסיון לא טוב איתן. לדעתי אם אתה רוצה אתה יכול לקנות סט אלחוטי ייעודי לקולנוע ביתי, אבל זה מאוד תלוי במרחק ישיבה שלך מהמערכת, ואתה צריך לזכור שעכברים אלחוטיים הם לא להיט במשחקים. אם אתה לא יושב רחוק מאוד אולי כדאי שתסתמך על השלט שמגיע עם כ. הטלויזיה, ותקנה מקלדת ועכבר חוטיים טובים.

ולגבי מסך, נשאר לך 4K, אני מציע שתתייעץ בפורום המתאים.

אבל האמת שהיום אפשר לקנות טלויזיות LCD 26" מדהימות ב5K, אז אולי כדאי שתשקול גם את זה.

הנה מכירה פומבית מוואלה שנסגרה רק אתמול על טלויזה של סמסונג ברזולוציה 1366*768, קונטרסט 1:800, 8מילי שניות, עם חיבורי HDMI וDVI -

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חחח נשמה אני קונה lcd גדולה של טושיבה בע"ה

http://halalit.co.il/products/38773

עכשיו אני אבדוק בקשר לסט שהביאו לי פה

Logitech® Cordless Desktop® S 510 Media Remote

ואם זה יהיה תחלופה טובה לשלט שמגיע עם המארז אז אני אקח את זה

בגדול המארז מגיע בשני דגמים 4000sns שזה בלי השלט

ו4001sns שזה עם השלט ההבדל הוא 450 שקל בערך בגדול כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים

ותחלאס אם השלט של לוג'טיק יהיה תחלופה טובה אני אקנה אותו כי זה ההפרש מהמארז עם השלט והוא גם מגיע עם מקלדת ועכבר אלחוטי אז למה לא?

עכשיו בקשר לחברות של הכ.מסך זה לא משנה איזה חברה אני לוקח העיקר שזה יהיה 7900gt?

אהה רציתי לשאול אותך Dr. n00b אתה יודע אולי מה ההבדל בכרטיסי pvr בין הדגם של ה-500 לדגם של ה-150?

פורסם

שמע, עם האסוס אני לא חושב שאתה בכלל יכול לעשות את זה.

עם ה DFI אתה כעיקרון יכול לשים שני כרטיסים שונים במה שנקרא DXG

http://www.dfi.com.tw/Press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=4890&LINKED_URL=arch344.jsp&SITE=US

כמו שאמרתי לא עבדתי עם זה קודם ואין לי מושג איך זה יעבוד.

רק מה, תצטרך למצוא פתרון אפקטיבי לציפסט כי המאוורר לא שקט (אולי איזה FAN BUS קצת להנמיך את מהירות הסיבוב של המאוורר). לא הייתי הולך על קרור פסיבי פשוט במיוחד לאור העובדה שאתה עושה OC ועוד במארז חנוק כאשר ה NF4 מתחמם.

קח בחשבון שעם שני כרטיסים זה יהיה צפוף, למרות שהיתרון של הזלמן הוא שהוא דק יחסית.

עריכה:

כן, ואל תקח את הזלמן 700. ה 900 יותר טוב, וכולל HEATPIPE ודק.

עריכה2:

וכמובן שאני מדבר על ה DFI הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=8742

עריכה3:

הקולר מאסטר לא בא בחשבון בגלל הספק שלא ניתן להחלפה (לא שאני מת על המארז הזה גם):

http://www.pcper.com/article.php?aid=104&type=expert&pid=6

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה ריבוי צגים אני רוצה לפצל את הצגים שהטלוויזיה תעשה משהו אחר והמחשב משהו אחר

כבר יש יציאות חייבת להיות איזה תוכנה או משהו לא ?

בקשר ליציאת s/pdif יש הבדל אם אני אוסיף כרטיס קול או שפשוט אני אשתמש בה

בעיקרון זה לא משנה לא ?

מה לוותר על האוברקלוק או להחליף מארז

אני חייב להחליט נכון אין הרבה ברירות או שפשוט לעשות לו חור בדופן למאווררים?

פורסם

המממ, טוב לדעת לגבי הספק והקאבאלייר. כבר רציתי לקנות מארז כזה בעצמי.

פורסם
  • מחבר

מה רשמת Dr. n00b לא הבנתי :

והקאבאלייר?

רוב הסיכויים שאני אוותר על המארז השאלה אם אני אמצא לו תחליף אני יעבוד על זה

מישהו יודע אם יש הגה למחשב אבל עם קלאצ' יענו ממש קלאצ' והילוכים אבל משהו טוב ?

אני זז אני חוזר יותר מאוחר

תודה רבה לכולם על העזרה אני אברר עוד כמה דברים ואני גם יעדכן אותכם מה עשיתי בסופו של דבר אני מקווה שאני

אמצא תשובה לבעיה עם התצוגה התצוגה

אם אני אמצא אני אשתף אותכם זה דבר שווה לדעתי :)

עוד שעתיים שלוש חוזר ביי בינתיים ושוב תודה

פורסם

המארז שהצעתי

coolermaster cavalier

הספק שלו בגודל לא סטנדרטי.

הוא לא טוב.

פורסם

עוד לא ענית, אתה רוצה את המארז בסלון או לא. מארז HTPC זה נחמד, אבל מאוד מגביל. למשל קשה להכניס קרור טוב למעבד (אפילו ה ARCTIC שהד"ר הציע יהיה כנראה גבוה מדי).

כעיקרון מכרטיס 7900 אחד אתה יכול להתחבר לשני צגים.

קרור פסיבי ל NF4 זה רעיון גרוע, במיוחד במארז כל כך קטן ובמיוחד אם אתה עושה OC אלא אם כן הוא איכותי כמו זה של אסוס או לחילופין קרור מים שייקר לך את העסק.

אני לא חושב שיהיה הבדל אקוטי אם תתחבר מה SPDIF (למרות ששמעתי כבר כאלה שאומרים שיש). בכל מקרה אם זה לא יספק אותך תמיד תוכל להוסיף אחד.

פורסם
  • מחבר

בגדול זה לא לסלון זה לחדר שלי גם הטלוויזיה

ושאתה אומר שמה7900 אפשר להתחבר לשני צגים זה אומר שאפשר לעשות בצג אחד מה שאתה רוצה ובצג שני לראות למשל סרט או

שמה שמופיע בצד אחד יופיע מן הסתם גם בשני ?

והאם ידוע מתי יוצא המעבד החדש של אינטל אם בכלל שווה לחכות לו (קונור)?

והאם יש אופצייה של שידרוג ? או שעדיין אין לוחות בשבילו?

פורסם

חיבור לשני צגים זה או תמונה המשכית אחת על שני צגים או אותה תמונה על שני מסכים שונים. זה לא תמונות שונות, זה בלתי אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים